Player_slider

Gratis administrasjon til din klubb og forening

Gratis medlems- og organisasjonsregister

Savner du en totaloversikt alle lag, medlemmer, avdelinger- generelt en oversikt over alt som foregår i klubben? Da har vi det perfekte verktøyet for deg. SportMember er ikke bare et lagstyringssystem - det er også et system for klubber som ønsker å administrere de respektive lagene i en klubb eller forening. Det er 100% gratis å opprette en klubb på SportMember, og samler administrasjonen av klubben på ett sted.

Medlemssystem

Enklere administrering av klubben

Du får komplette laglister med all nødvendig medlemsinformasjon og i tillegg kan du som administrator lage klubbaktiviteter som vises i alle kalendere til lagene i klubben. Det kan være en sosial begivenhet eller et fellesmåltid. Du kan også skrive nyhetsbrev som sendes ut til klubben. I SportMember prøver vi å gjøre all administrasjon og kommunikasjon så enkelt som mulig for deg.

Det er derfor du kan opprette separate avdelinger i klubben hvis dere er en forening med flere idretter og syns det er vanskelig å flytte medlemmer fra et lag til et annet.  Dere kan også planlegge bane- og garderobefordeling slik at alle lag kan se hvilke fasiliteter de har til bestemte eller faste tider. Du er ansvarlig for disse fordelingene som administrator, men internt i klubben kan du delegere ansvarsposter som henholdsvis webmaster og kasserer. Det er ingen grunn til at du må sitte med alt.

Med denne enkle løsningen fra Sportmember unngår du å ha informasjon og kommunikasjon foregående i forskjellige databaser- her samler du enkelt og greit alt under et tak. Dette gjør det både enklere for deg å administrere, men også enklere for medlemmene ved at de kun har en ting de skal forholde seg til. 

Alltid oppdater informasjon

Siden hvert medlem har sin egen pålogging, er informasjon som adresse, telefonnummer, e-postadresse alltid oppdatert fordi dine medlemmer kan selv gå inn og redigere denne informasjonen når som helst. 

I tillegg kan medlemmene laste opp et profilbilde som klubben din også har tilgang til. I store klubber kan det for eksempel være vanskelig å holde styr på ansikter og navn, og da er det smart at man kan få full oversikt bare via noen tastetrykk på sin telefon. 

All data som er relevant for en klubbadministrator er hele tiden lett tilgjengelig, og alltid oppdatert. Dette sikrer kvalitet og effektivitet i arbeidet med å få det hele til å gå rundt, og gjør så du kan bruke tid på andre ting- nemlig å være tilstede for dine medlemmer. 

Optimal kommunikasjon- selv utenfor klubben 

Medlemssystem forening gratis

Med Sportmembers gratis klubbadministrasjon kan du ikke bare optimalisere den interne kommunikasjonen i klubben din, vi hjelper deg også med kommunikasjonen utenfor klubben! Du har for eksempel mulighet til å opprette en gratis hjemmeside, en "infoskjerm" du kan koble opp på skjermer i klubbhuset, og sende ut nyhetsbrev til de i miljøet ditt. Hjemmesiden har stilrent og enkelt design, og kan fylles med informasjon fra Sportmember. På denne måten trenger du ikke bekymre deg for om informasjonen på hjemmesiden din er oppdatert, fordi når det gjøres en endring på Sportmember vil dette automatisk også endres på hjemmesiden.

En informasjonskjerm er det mange som bruker, hvis man har en skjerm som henger i klubbhuset. Her kan man vise kommende aktiviteter, banefordeling, bilde-slideshow fra tidligere arrangementer, eller nyheter fra klubben. Hva som skal vises på skjermene bestemmer klubben, og kan enkelt opprettes og endres med noen få klikk på Sportmember.no. 

Kontingentbetaling i klubben- får alt til å gå rundt

Kassererens arbeidsbelastning er noe vi i SportMember alltid har prøvd å minimere. Derfor er kontingentbetaling gjort enkelt og overskuelig å få tilgang til og administrere. Det betyr at du som kasserer kan opprette kontingenttrekk de perioder du ønsker og om dere får nye medlemmer midt i sesongen kan det opprettes trekk med reduserte beløp.

I tillegg kan kassereren på en detaljert medlemsoversikt alltid se hvem som har betalt og hvem som ikke har det. Medlemmer med manglende betaling kan gjøres ”inaktive” slik at de ikke mottar invitasjoner til aktiviteter før de har betalt. Dette er et svært nyttig verktøy for å skape en god foreningskultur hvor du ikke trenger å bruke tid på å minne disse medlemmene om å betale.

Men det er ikke bare administratorene som får gagn av SportMembers kontingentsystem. Ethvert medlem får en enkel oversikt over tidligere betalinger og en overskuelig betalingsprosess hvor det kun er første gang man skal oppgi kortopplysninger. Les mer om kontingentbetaling her.

Klubbadministrasjon

Klubben er på PC, Smartphone og nettbrett

Klubbfunksjonene kan nås på både PC, smarttelefon og nettbrett. Så enten om du sitter hjemme i stua med PCn forran deg eller er på farten mellom jobb og kamp, har du alltid den informasjonen du behøver med deg. Du bør imidlertid være oppmerksom på at du kun kan opprette din klubb på PC og at funksjoner som kontingent, nyhetsbrev og utsending av mail ikke kan gjøres i SportMember-appen.

Medlemssystem forening gratis

Gi SportMembers klubbunivers en sjanse og vi lover at du ikke blir skuffet. Over tid kan det til og med være at dere trenger en hjemmeside for klubben din, noe vi også tilby gjennom SportMember. Opprett din klubb gratis på Sportmember, og ta kontakt med kundeservice på mail info@sportmember.no eller telefon +4746805495  for å høre mer.

 Ønsker dere på klubbnivå å kjøpe dere fri for reklamebannere så koster dette kr. 1.50,- pr. medlem pr. måned, og vil være gjeldene for alle medlemmer på alle plattformer. Ellers har du også mulighet til å sette inn reklame fra klubbens egne sponsorer. 

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

+45 5386 0222

Følg oss på
Gjør som 1496000 andre