Player_slider

Medlemsoversikt

SportMember gir treneren en detaljert oversikt over alle medlemmer på laget. Du slipper å skrive opp alle kontaktopplysninger på medlemmene. SportMember viser deg nemlig alle de nødvendige informasjoner som adresse, e-postadresse, telefonnummer, foreldreinformasjon og mye mer, samlet på et sted.

 Et lag på SportMember startes ofte med at treneren oppretter det. Det betyr likevel ikke at han/hun trenger å sitte i timevis med å opprette medlemsprofiler og skrive opplysninger på hvert enkelt medlem. Det gjøres med få klikk via en invitasjonslink på e-post eller Facebook til dine medlemmer, eller ved å importere eksisterende medlemslister fra en Excel-fil. Alt medlemmene skal gjøre er å akseptere linken og legge til sine personlige opplysninger og deretter er man i gang.

Ubegrenset antall medlemmer

På medlemslisten kan man se hvert enkelt medlems aktivitets- og oppmøtehistorikk. Du kan selvfølgelig legge til så mange medlemmer på laget du har lyst til, og hvis det er stor etterspørsel for å bli med på laget ditt kan du sette medlemmer på en venteliste.

Det er derimot ikke bare treneren som har det godt av en detaljert medlemsliste. SportMember er også utarbeidet for medlemmer og lagkamerater. Alle medlemmer kan utover å redigere egne opplysninger holde seg oppdatert på hvor og hvordan man kommer i kontakt med lagkamerater, foreldre og treneren.

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

46805495

Følg oss på
Gjør som 601000 andre