Player_slider

Påminnelser

 Påminnelser

Hvis du som trener fortsatt skriver rundt til alle dine medlemmer på laget hver gang du oppretter en ny aktivitet og vil helst ikke bruke tiden din med det, så les med her. SportMember kan tilby et gratis system som sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for å få medlemmer til å melde seg på eller avmelde seg aktiviteter. SportMember vil gjøre det for deg, og vil sende påminnelse til dine spillere.

Treneren skal bare bestemme hvordan og når man skal kontakte medlemmene for nye aktiviteter. Når en trener oppretter en aktivitet i kalenderen, mottar alle medlemmer automatisk enten en e-post eller et push-varsel på telefonen hvis de har lastet ned appen. Disse meldingene gjentas med noen dagers mellomrom fram mot aktiviteten hvis man ikke har svart om man kommer eller ikke. Det er nemlig ikke lenger en unnskyldning for å ikke vite når neste aktivitet er – med SportMember er man alltid oppdatert.

Medlemmer informeres når aktiviteter endres

Hvis du endrer en aktivitet til en annen dag og/eller tid informeres samtlige av lagets medlemmer umiddelbart med mindre du som trener har valgt annerledes i innstillinger. Det er også mulig å velge å kun varsle om endrede datoer for å informere medlemmer som allerede er registrert til aktiviteten. 

Treneren kan dessuten sende e-post til lagets medlemmer, enten til enkeltpersoner eller til hele medlemslisten på en gang. Du skal nemlig alltid kunne komme i kontakt med dine medlemmer, uansett hvor du er.

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

46805495

Følg oss på
Gjør som 809000 andre