Player_slider

Påminnelser

 Påminnelser

Har du styr på alt? Det er et møte i klubben , men vet du hvem som kommer? Er du helt sikker på at alle spillerne fikk med seg at tidspunktet for kampen til helgen er flyttet? Og har alle noen de kan kjøre med? 

Er dette spørsmål du ofte stiller deg? Da er Sportmember det perfekte system for deg! I den delte online kalenderen kan du opprette aktiviteter, velge hvem som kan melde seg på og deretter se på hvordan oppmøte-listen opprettes av seg selv. Hvert medlem har sin egen tilgang til systemet og kan motta meldinger fra klubben eller trenerne.

Push varsling

Den perfekte fremmøte-listen, uansett idrett.

Deltakerliste for hvert arrangement

Enten det er snakk om trening, møte, styremøte, julebord eller hva som helst annet som venter i klubben din - kan du opprette en aktivitet i SportMedlem, og få en detaljert liste over hvem som deltager. På denne måten trenger du aldri være i tvil over hvem som faktisk kommer. 

Send ut en varsling, og vær alltid informert! 

Hvis du endrer tid eller sted for en aktivitet, vil alle medlemmene bli varslet umiddelbart, med mindre varslene er endret i deres innstillinger. Det er også mulig å informere kun de medlemmene som allerede har registrert seg i aktiviteten, hvis det skjer noen endringer. Alle bestemmer hvor mange push-meldinger eller e-postmeldinger de selv vil motta.

Trenere skal alltid kunne komme i kontakt med medlemmene sine raskt og enkelt uansett hvor de er. Derfor kan individuelle push-meldinger eller e-post sendes til spillere eller andre medlemmer av foreningen. Med SportMember er kommunikasjonen målrettet og enkel, og du kan selv tilpasse slik at det passer til deg og din forening. 

Pushvarsling

Send ut en varsling til dine medlemmer, så er du sikker på at alle til en hver tid er oppdatert!

Varsling i appen

Du kan når som  helst sende ut en påminnelser til dine meldemmer, ganske enkelt med Sportmember-appen på smarttelefon. På denne måten når du ut  til dine medlemmer der de er uten at de er nødt til å sette seg ned foran en PC, og du er sikker på at alle husker at det var i dag det var spillermøte, eller at tidspunktet for kampen har blitt flyttet. 

Alt du trenger å gjøre er å bestemme når og hvordan medlemmene skal motta varsler. Hvis en trener for eksempel oppretter en ny aktivitet, vil alle spillere automatisk motta en e-post eller push-melding hvis de har appen installert på smarttelefonen. Hvis en spiller ikke spesifiserer om de kan delta i en aktivitet, vil de motta flere push-meldinger med jevne mellomrom. 

Oppmøte og deltakerliste

Også for klubben

SportMember handler om effektiv planlegging av alle slags arrangementer. Dermed finner hver klubb et hjem hos oss. Enten du driver på med lagidrett, individuell sport i en større klubb, sommercamp eller hundeskole - i SportMember kan alle planlegge aktivitetene sine mer effektivt. 

Sportmember er gratis å bruke, og du kan enkelt teste det ut ved å opprette laget ditt på forsiden her. Du er også velkommen til å kontakte våres kundeservice enten på telefon +47 46805495 eller mail info@sportmember.no for en uforpliktende snakk. 

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

+45 53562022

Følg oss på
Gjør som 883000 andre