Annonsering

Reklame, partnerskap og sponsing

Sportmember.no er helt i topp hva angår størrelse, vekst og kompleksitet i sin kategori. Sportmember.no kan tilby en lang rekke annonseringsmuligheter og vi kan møte kampanjebehov med målrettede kampanjer for helt specifikke segmenter. Vår hovedprioritet er kvalitet og fleksibilitet, via skreddersydde annonserings- og sponsorship-arrangementer.

Kontakt venligst

Salgssjef Henriette Hoff
E-post: henriette.hoff@eniro.com
Mobil: 41 71 68 31

500.000 +
Registrerte brukere
60%
Årlige vekstrater
3.000.000 +
Besøk pr. måned
16.000.000 +
Sidevisninger pr. måned
Banner_ads
Bannerannonser
Omtrent 70 % av trafikken vår er på appen. 16 millioner visninger. 200 000 månedlige brukere, det er et unikt utstillingsvindu. Skrivebordet brukes ofte når man jobber mer intensivt med admin-funksjonene på SportMember .
Newsletter
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev sendes ut noen ganger hver måned til en million brukere. Det er optimalt å få brukernes oppmerksomhet.
Infeed_ads
In-feed-annonsering
Innmatingsannonser plasseres i SportMember -innholdet. Dette gjør annonsene svært synlige for de besøkende når de scroller gjennom SportMember . In-feed-annonser er perfekt skreddersydd til feeden og forstyrrer derfor ikke brukerne.
Campaign
Kampanjer
SportMember har inngått samarbeid med flere selskaper for å lage spennende kampanjer. Mulighetene er mange og individuelle for å møte bedriftens krav til kommunikasjon.
Vouchers
Vourchers
Bli en del av SportMember sitt Premium-fordelsprogram. Hver måned utløser SportMember Premium en ny kupong.
Seo
SEO
Linkbygging for mer enn 400 sportssider. SportMember vil øke SEO-rangeringen din. Hver måned bygger vi lenker fra 5-10 forskjellige søkeord: fotballsko, sportssko, badmintonracketer etc.
Leads
Leder
Lead-kampanjer rettet mot ulike segmenter. Brukere legger inn detaljer samlet med et enkelt klikk og samlet inn i databasen vår. Det er ikke nødvendig for brukerne å angi personlige opplysninger, de trenger bare å bli med i kampanjen.

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner