Karriere

Karriere hos SportMember

SportMember plattformen hjelper idrettsforeninger og klubber med å fokusere på sin idrett. Vi har store vekstambisjoner og er nå på et punkt hvor det virkelig blir gøy! Vil du med på turen?

Ledige stillinger
Ser du etter en jobb i en ambisiøs vekstbedrift, hvor du kan gi alt, og hjelpe deg selv, kollegene og bedriften til å trives?
Tror du intelligent programvare ofte gjør livet enklere, og har du interesse av å hjelpe idrettslag og foreninger med å forenkle kontingentinnkreving, kommunikasjon og administrasjon? Høres det ut som noe for deg å jobbe i et internasjonalt og ambisiøst selskap, ta initiativ med frihet og ansvar, og å drible ballen, takle og sprinte når det virkelig gjelder?
Så send oss en søknad nå! Fortell oss nøyaktig hvorfor DU bør være det neste teammedlemmet på SportMember .

Det er for tiden ingen ledige stillinger

Vi er likevel interessert i å komme i kontakt med dyktige og motiverte kolleger som gjerne vil bli en del av oss. Du er derfor velkommen til å sende en uoppfordret søknad til frank@sportmember.no
Hvorfor SportMember
Fordelene ved å jobbe hos SportMember
Fleksibilitet og frihet
Arbeid fra kontoret eller hjemme, du har ansvaret! Vi tror at våre ansatte presterer best med frihet og fleksibilitet til å planlegge arbeidet sitt selv.
Et internasjonalt fokus
Med vår markedsledende posisjon i Danmark er vi også tilstede i Spania, Tyskland og Storbritannia, og vokser raskt. Vi har store internasjonale vekstplaner – vær en del av vår ambisiøse internasjonale ekspansjon.
Himmelen er grensen
Ved SportMember er himmelen grensen. Du får mye ansvar for å styre ditt eget arbeid for å bidra til å drive selskapet fremover. Din individuelle suksess er nøkkelen, og hjelper alle til å lære og vokse som en gruppe.
Et smart og relatert produkt
De fleste kan forholde seg til SportMember -plattformen, ettersom de har drevet med en sport, eller vært en del av en klubb eller forening på et tidspunkt. Vi har et produkt som hjelper til med å løse noen av kjerneplagene for kundene, og som gjør SportMember til et flott produkt å jobbe med.
Full damp
Vi er på en sprø og spennende vekstreise - hvem vet hvor det ender! Vi vet at vi trenger eksepsjonelle talenter som deg for å hjelpe oss med å oppfylle våre mål og løfte, og for å sikre at produktet vårt når ut til vår enorme potensielle kundebase.
Årlig internasjonal team-sammenkomst
En gang i året pakker vi koffertene våre og hele %{domain} -teamet drar til et solfylt paradis. Vi legger igjen de bærbare datamaskinene og samles for noen seriøse danske hyggestunder og morsomme stunder. En tilbakevendende tradisjon, og en topp prioritet for alle!

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner