Gratis treningsapp til klubben og laget

Sportmember app

SportMember-appen er ditt foretrukne verktøy for å administrere, koordinere og kommunisere internt i laget. Dette gjelder både for medlemmer, foreldre, trenere og administrasjonen. Appen er gratis i både App Store (IPhone) og Google Play (Android).

Gratis Sportmember-app

Den gratis Sportmember-appen er ikke bare for klubbadministratorer for å styre klubben, men appen er også til nytte for trenere og medlemer. Man kan se på det som et internt sosialt nettverk for alle i klubben. Med Sportmember er alle oppdaterte på hva som skjer rundt klubben og rundt laget, til en hver tid. 

Kort om appen 

Sportmember kombinerer sosial kommunikasjon i laget med moderne klubbadministrasjon. Systemet kan derfor deles inn i 2 "nivåer".

På lag-nivået kan trenere, medlemmer og foreldre takle sine daglige oppgaver og organisere ting som felles kjøring til bortekamper, dele ut oppgaver, lage avstemninger, dele bilder osv.

På klubb-nivå kan klubbleder administrere, koordinere avtaler, planlegge arrangementer, fordele roller osv. Andre funksjoner som å lage en hjemmeside og opprette kontingentbetaling  finner du i webversjonen vår, på Sportmember.no.

Treningsapp
Gratis treningsapp til trenere og spillere

Samle alt i én treningsapp

I mange klubber bruker man diverse chat-apper for å kommunisere innad i klubben. Dette kan være noen gode kommunikasjonsverktøy, men for klubber ender det ofte med en av to situasjoner. Enten så er alle trenere og spillere med i alle gruppesamtaler, noe som betyr at de får veldig mye informasjon (og ofte også urelevant informasjon). Eller så er ikke alle inkludert i samtalene hvor det kommer viktig informasjon, som gjør at mange fort kan gå glipp av relevante opplysninger. Det kan også være vanskelig å ha all kontaktinformasjon på alle spillere, samt foreldre. Med Sportmember får du alt til din klubb samlet i én treningsapp, slik at riktig informasjon alltid kommer ut de de riktige personene. 

Medlemsoversikt

I appen kan du blant annet se en detaljert medlemsliste over alle som er involvert i laget. Her er alle opplysninger tilgjengelige og det er enkelt å komme i kontakt med enkelte medlemmer via e-post eller alle medlemmene på en gang. Medlemsregisterert er til en hver tid oppdatert, slik at alle har riktig kontaktinformasjon på hverandre. 

Kalender og avtaler- alt på et øyeblikk

Lag app

Treneren oppretter aktiviteter på laget som trening, kamp eller noe helt annet og deretter er resten opp til medlemmene. De kan melde fra om de kommer eller ikke, skrive en liten kommentar til aktiviteten, eller ta oppgaver og planlegge felles kjøring. De får også notifikasjoner om aktivitetene slik at treneren ikke trenger å bruke tid og ressurser på å få folk til å møte opp til tiden. SportMember-kalenderen holder alle oppdatert på hva som foregår i klubben, og kalenderen kan synkroniseres med din egen personlige kalender.

Hvert lag har sin egen kalender, og medlemmene tilhørende laget kan til en hver tid se kalenderen. På klubbnivå finnes en klubbkalender hvor man har en fullstendig oversikt over alle lagenes aktiviteter. Det vil si at hvis en trener oppretter en ekstratrening utenfor det vanlige, har også klubben oversikt over dette i klubbkalenderen. 

Oppgaver og felles kjøring- finn frivillige

Med hjelp av den gratis appen kan trenere og ansatte i foreningen organisere og planlegge oppgaver og felleskjøring. Medlemmene kan da registrere seg for en oppgave, og alle vet da umiddelbart hvem som skal utføre oppgaven. Mange klubber mangler frivillige til en rekke oppgaver, og vanligvis ender det alltid opp med at det er de samme personene som til slutt utfører oppgaven, selvom det ofte er flere som egentlig kan. I appen kan du enkelt opprette og distrubere oppgaver, slik at alle i laget alltid har full oversikt over hver som løser hvilke oppgaver. 

Gratis treningsapp

Fordeler for medlemmene 

Men Sportmember-appen har medlemmene mulighet til å alltid være 100% sikre på at de er riktig informert. Ved å ha all informasjonen samlet på et sted trenger ikke medlemmene bekymre seg for å skulle lete etter all den relevante informasjon, derimot finner all informasjonen dem. Både i den personlige feed og igjennom push-varslinger man mottar på sin telefon, vil man motta viktig informasjon fra trenere. 

Uavhengig om du er trener, medlem eller forelder, vil man alltid ha tilgang til all den informasjonen som er relevant. Det vil si at foreldre til en hver til vil være informert om når deres barn skal møte opp på trening, og når det er deres tur til å vaske draktene. 

Bli en del av et stort samfunn

Alle i klubben er koblet sammen igjennom appen, og klubben har til en hver tid oversikt og kontroll over det som skjer. Enten det er bilder, kampresultater eller informasjon, kan dette deles i bestemte lag, avdelinger eller i hele klubben. Hvis det for eksempel blir opprettet et bildealbum på klubbnivå, kan alle lagmedlemmer laste opp bilder her. På denne måten kan alle dele sine favorittbilder fra en stor hendelse med laget eller klubben. 

Ved at klubben oppretter seg gratis, skaper det ikke bare en enkel plattform for administrasjon og kommunikasjon, men også et komplett univers for alle medlemmer. Det er også en måte for klubben å informere om diverse arrangementer og tilbud, samt integrere reklame fra sponsorer. 

App for fotballtrenere
App for fotballtrenere og andre trenere som gjerne vil samle alt lett tilgjengelig i en app.

Kommunikasjon der det trengs

Sportmember vet nøyaktig hvilke situasjoner du vil komme i kontakt med hvilke personer, og foreslår passende grupper. I e-postdistrubsjonslisten kan du f.eks sende e-post til grupper med foreldre, trenere, klubbadministratorer osv. Også hvis du vil sende en push-varsling angående aktiviteter, foreslår systemet grupper av medlemmer du kan sende til.

På denne måten blir det slutt på å drukne i overflødig informasjon, og alle får med seg det de skal vite. 

Kombiner alt med alt, uten å miste kontroll!

I Sportmember-appen kombineres alt med alt- og likevel forblir alt klart og enkelt. En person kan være med på et lag, samtidig som de er en foreldreprofil til et barn som spiller i en annen klubb. Det eneste som setter grenser er fantasien din, og resten tar Sportmember seg av. 

Gratis app
Lag klubbens app gratis. Klubbadministrasjon har aldri vært så enkelt!

Slik lager du en treningsapp til din klubb 

Opprett din klubb eller forening på vår hjemmeside Sportmember.no. Vi anbefaler at du bruker en PC eller et større nettbrett ved opprettelse. Bruk deretter brukernavnet og passordet ditt til å logge inn på kubbens app, og du er klar til å gå i gang med å opprette medlemmer, avtaler og alt det andre som gjør Sportmember til den beste treningsappen for din klubb! 

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner