Infoskjerm som publiseringsverktøy

Akkurat som at klubber kan fordele ressurser til forskjellige lag kan dere også opprette deres helt egen infoskjerm for å gi medlemmer et overblikk over hvor deres lag skal være i klubbens fasiliteter. Dette kan du opprette gratis på Sportmember, og koble til en skjerm i deres klubbhus. 

Fodboldbaggrund (1).jpg

Hvordan opprette en infoskjerm

Du kan opprette en informasjonsskjerm enkelt ved å opprette en infoskjerm inne på Sportmember, og koble det opp til en tv eller prosjektor du har hengende i hallen eller klubbhuset. Det kan også legges ved dagens vær, samt et nyhetsoverblikk på infoskjermen. Du bestemmer selv hva som skal vises på klubbens infoskjerm, og har mulighet til å tilpasse slik at den passer deres behov. Å lage en informasjonsskjerm er enkelt, og kan til en hver tid endres. 

Fordeler med en infoskjerm

Infoskjermen er laget til både klubbmedlemmer og gjestende lag eller utøvere som har interesse i å vite hvilken bane som er i bruk på bestemte tidspunkter. På denne måten har kan spillere og foreldre få oversikt over diverse ting når de ankommer, og man gir litt liv til lokalet ved å ha en levende lysbildefremvisning.

Informasjonsskjermen oppdaterer seg også av seg selv, hvis det skulle skje endringer i klubbkalenderen. På denne måten spares du for dobbeltarbeide, ved at infoskjermen automatisk registrerer hvis du feks, endres tidspunkt eller sted for helgens kamp. 

Gratis publiseringsverktøy 

Infoskjermen fungerer som et publiseringsverktøy, hvor klubben kan dele praktisk informasjon eller bilder fra siste helgs turnering. På denne måten har du mulighet til å få spredt informasjon til fler enn bare de som er medlem i klubben, men også alle som kommer inn i hallen eller klubbhuset. 

Gratis publiseringsverktøy

Kom igang med å opprette en infoskjerm

For å få en infoskjerm til klubbhuset, skal du opprette deg gratis på Sportmember.no med klubben din. Her kan du lage en klubbkalender, og her skrive inn all relevant informasjon til hva som skjer i klubben fremover. Så oppretter du informasjonsskjermen, og tilpasser utforming og innholdet så den passer til klubbens behov. Så er det bare å koble infoskjermen opp i hallen eller klubbhuset, og du er i gang! 

For hjelp til å lage en infoskjerm eller om du har andre spørsmål, kan du sende mail til info@sportmember.no. Vi sitter klar til å hjelpe deg!

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner