Ressurser og banefordeling

Sportmember ressurser

Er dere en klubb med mange lag hvor det ofte oppstår forvirring over hvilke fasiliteter laget har tilgang til? Hender det at det oppstår uenigheter over hvem som har rett til å bruke banen, eller at banen står tom fordi laget som egentlig skulle bruke den avlyste i siste øyeblikk? Så er SportMember deres foretrukne verktøy. Slipp å kaste bort tiden med å skrive og ringe rundt til alle lagets trenere – bestem heller med få klikk hvem som skal bruke hva! Med Sportmembers banefordeling og ressursestyring er alt oppdatert og tilgjengelig for deg og dine spillere, akkurat når du trenger det. 

Banefordeling og banekalender
Planlegg treninger og fordel baner gratis på Sportmember.no

Lag en plan over treningstider og banefordeling 

En tildelingsplan er et verktøy hvor lag kan opprette en aktivitet, for eksempel en trening, og knytte treningen til en bane. På denne måten vet de andre trenerne og klubbadministrasjonen når laget trener, og derfor også når banen er opptatt. Trenere og klubbadministratorer kan også fordele andre ressurser, som haller, garderober, eller utstyr. 

I tillegg kan steder eller baner markeres som ledig i perioder hvor ingen bruker dem, slik at trenere kan reservere hvis de har behov for det. På denne måten sikrer du at alle fasiliteter kommer til nytte! Hvis en trener kansellerer en trening eller spill, kan hans eller hennes ressurs frigjøres i tildelingsplanen, slik at en annen trener kan bestille det . Alt dette får du full oversikt over på Sportmember.no, helt gratis!

Gratis banefordeling til ditt klubbhus
Alle blir involvert i planleggingen, og alle har full oversikt til en hver tid.

Tilgjengelig for alle 

Selv om det kun er klubbadministratoren som kan opprette en ressurs, kan alle trenere og medlemmer av foreningen til en hver tid gå inn og se på oversikten. Dette gjør at selv spillerne alltid kan gå inn å sjekke om de skal trene på bane 1, 2, eller 3, slik at treneren ikke trenger å svare på de samme spørsmålene uke etter uke. Selvfølgelig er det også mulig å gi en trener såkalte  "adminrettigheter", slik at han/hun også kan gå inn og opprette ressurser. 

Enklere løsning enn Excel!

Mange foreninger er i dag avhengige av en klassisk løsning: Excel. Ofte så er det en som skriver og planlegger og skriver i Excel, hvor så arket blir printet ut og hengt opp i klubbhuset eller hallen. Men hva skjer hvis det skjer noen endringer? Og skal man virkelig være nødt til å dra helt til klubbhuset for å finne ut hvor man skal trene de forskjellige dagene?

  • Skjer det en endring, er det tungvint å informere alle på nytt via e-post eller telefon. Spesielt hvis endringene skjer på kort varsel! Da kan du risikere at baner blir dobbeltbooket, eller at de står tomme fordi folk ikke vet at den ble ledig likevel. Med Sportmembers ressursfordeling er planen alltid oppdatert, og tilgjengelig for alle!
  • Hvis det er for mange variabler og variasjoner i utdelingen av ressurser, blir Excel-filen fort veldig lang og forvirrende. Her tilbyr SportMember en innebygd kalender med ulike visningsfunksjoner, som gir en bedre oversikt.
  • I stedet for å ha å ha kommunikasjonen et sted, kontingentbetaling et annet sted, og banefordeling et tredje sted, kan du enkelt samle alt på en plattform. Dette gjøre det enkelt å ha oversikt over alt som skjer i klubben
  • Å opprette en Excel-mal og fylle den ut tar land tid. Lagt til dette er den kontinuerlige oppdateringen og kommunikasjonen med deltakerne. I SportMember finner du ferdige strukturer og bruker mindre tid på koordinering rundt ressursene dine ved å bruke en felles kommunikasjonskanal.
  • Tid er penger! Når man har en travel hverdag, er tid noe av det mest verdifulle man har. Når du sparer tid ved å bruke Sportmembers ressursfordeling, kan du heller bruke denne på noe annet produktivt i klubben- eller andre ting. 
Oversikt til klubbhuset
Spar tid ved å bruke en enkel løsning fra Sportmember

Få mer tid til sportslige øyeblik

Selvom det kan virke tungvint å sette i gang med å bruke et nytt system, er det viktig å tenke på det store bildet. Ved å ta i bruk et enkelt, automatisk og gratis system, vil du få mer tid til de viktige tingene- nemlig sporten og dine medlemmer. Selvfølgelig er du nødt til å lære deg systemet, men vi hjelper deg med det. 

Last ned oversikten gratis til klubbhuset

Hvis du fortsatt gjerne vil ha et fysisk ark som du kan dele ut eller henge opp i klubbhuset, er dette ikke noe problem med Sportmember. Du kan til en hver tid eksportere kalenderen inkludert alle aktiviteter i Excel. Her har du også oppført ressursene som skal brukes, slik at du kan få hengt opp all informasjonen og banefordeling hengt opp på klubbens vegg. 

Oversikt over banefordeling i ditt klubbhus
Hvis du vil henge opp oversikten i ditt klubbhus, kan du gratis laste den ned via Sportmember.

Opprett en online banefordeling gratis 

Fremfor alt, med SportMembers banefordeling, får du oversikt, fleksibilitet og sparer tid. Hvem som bruker hvilken hall og hvilken garderobe som er ledig, er spørsmål du nå får svar på med et enkelt klikk på Sportmember. Sikre at du og alle i din klubb er oppdatert til et hvert tidspunkt, og få størst mulig utbytte av deres ressurser. Start med å opprette deg og din klubb på Sportmember.no, og du er i gang! 

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner