Player_slider

Online kalender: På- og avmelding til trening og kamp

Kalender

Vi har her å gjøre med en av de grunnleggende elementene i SportMember. En online kalender er lagets og klubbens viktigste verktøy for å organisere aktiviteter og få folk til å møte opp til trening og kamp. Med sine innebygde funksjoner har det aldri vært enklere å se når du skal møte neste gang og når en aktivitet endres til hvis den er flyttet.

Alt hva en trener har bruk for

Hos SportMember har vi utviklet et gratis kalendersystem tilgjengelig på både appen og datamaskinen til fordel for enhver trener som har problemer med å få sine medlemmer til å møte opp til avtalt tid. I dette systemet oppretter du en aktivitet, lener deg tilbake og venter på at gruppemedlemmene dine selv på- og avmelder seg. SportMember sørger for å påminne medlemmer om aktiviteter de har glemt å registrere seg til slik at du ikke trenger å løfte en finger. I den andre enden får du en oversikt over hvem og hvor mange som kan delta på den enkelte aktiviteten. Kalenderen er på alle måter designet til å gjøre lagarbeid lettere, raskere og mere overskuelig slik at du kan bruke tiden på det som er mest fornuftig.

Frita medlemmer på ferie

En bestemt feriekalender kan ses slik at du kan se hvilke medlemmer som er på ferie og når. Som om det ikke var nok, fritar SportMember også medlemmene som er på ferie i å bli informert om aktiviteter i de gjeldene periodene. Medlemmene vil elske det og som trener vil du til og med sette pris på å holde oversikt over alle tilgjengelige medlemmer for neste aktivitet.

Men vi har enda ett ess i ermet til deg. Hvis dere har faste treningstider skal du selvfølgelig ikke huske hver uke å opprette aktiviteten på nytt. Aktiviteten du har opprettet kan med få klikk repeteres på samme tid hver uke. En åpenbar funksjon for regelmessige møter og treningstider.

Uunnværlig kalender for medlemmer

Som medlem på et lag er det slutt med å måtte kontakte treneren hver gang du skal gi beskjed om at du ikke kommer til neste trening. Med et enkelt trykk i SportMember kan du melde deg på eller avmelde en aktivitet treneren din har opprettet, og han/hun vil se det med det samme.

Med SportMember-appen har du alltid kalenderen i hånden. Uansett om du sitter på toget, er i familiebursdag eller noe helt annet vil du alltid være oppdatert på når neste aktivitet er, og få en påminnelse om hva som foregår. Du kan til og med synkronisere lagets kalender med din egen slik at du får en oversikt direkte på kalenderen på telefonen din. Smartere kan det ikke gjøres.

Fordelene stopper dog ikke der. Internt på laget kan dere med SportMember avtale hvem som står for transport til bortekamper. Gi beskjed om at du har en bil til rådighet og angi hvor mange passasjerer du har plass til og se hvem av dine lagkamerater som velger å sitte på. Med det er et av de største problemene i breddeidrett omgjort til ren rutine og være med til å spare dere for mye stress, uansett om du er spiller, trener eller forelder.

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

46805495

Følg oss på
Gjør som 743000 andre