Online kalender: Full oversikt i en felles kalender

Kalender

Planlegging av treningsuka er en sentral del av jobben som å være trener. Dessverre kan kan det ta lang tid å få hele timeplanen til å passe sammen og få informert alle spillere og foreldre, som kan fjerne fokuset fra trenerens viktigste oppgave- nemlig å være tilstede under trening. Mesteparten av tiden foregår kommunikasjonen i overfylte gruppechatter eller på andre måter, og for å gjøre det hele lettere for både trenere og spillere har Sportmember utviklet en online kalender. En online kalender er lagets og klubbens viktigste verktøy til å organisere aktiviteter og treningstider, og få folk til å møte opp til trening og kamp. Med sine innebygde funksjoner har det aldri vært enklere å se når du skal møte opp neste gang, eller se hvilken bane du skal spille på. Med en felles kalender for alle på laget sikrer du at alle vet hva som foregår. 

Gratis kalender for alle

Vi i Sportmember har utviklet et helt gratis kalendersystem som er tilgjengelig på alle plattformer til fordel for enhver trener som har problemer med å få sine medlemmer til å møte opp til avtalt tid.

Du oppretter enkelt en aktivitet i din treningskalender, og så trenger du bare å lene deg tilbake mens spillerne selv gir beskjed i appen om de kommer eller ikke. Systemet vil automatisk sende en påminnelse til spillerne dine at de skal melde ser på eller av trening hvis de selv har glemt det. Slik får du en fullstendig og alltid oppdatert oversikt over hvem som kommer til trening.  Din online kalender er på alle måter designet til å gjøre lagarbeid lettere, raskere og mere oversiktlig slik at du kan bruke tiden på det som er mest fornuftig.


Online kalender
Med Sportmembers online kalender er det enkelt å ha oversikt

Online kalender- Slik fungerer det 

Hvert lag på Sportmember har sin egen treningkalender online, som er tilgjengelig for alle trenere, lagleder og spillere på laget. Trenere og lagledere kan opprette treninger og treningstider, aktiviteter, kamper, cup´er, og andre lagaktiviteter. Det eneste som skal til, er å  fylle inn den viktigste informasjonen.

Du bestemmer hvem som kan melde seg på aktiviteten, og om det skal være et maksimalt antall deltakere eller åpent for alle. Ved kamper eller konkurranser kan du lage et forhåndsvalg av spillere som skal delta, og sette andre spillere på venteliste. Med en e-post eller push-notifikasjon kan du informere spillere om den nye aktiviteten eller endringer på eksisterende aktiviteter. 

Opprett aktiviteter enkelt i din kalender online

Selvfølgelig vil det være kjedelig å skulle legge inn hver eneste trening med treningstider  inn i din treningskalender, uke etter uke. Har du en fast ukentlig aktivitet, som f.eks. trening tirsdag klokken 19:00, har vi gjort den enkelt for deg. I stedet for å manuelt gå inn og opprette aktiviteten hver uke, kan du velge at aktiviteten skal gjentas helt til sesongen er ferdig. Tid, sted, og kommentar på aktiviteten blir også automatisk kopiert.

Lagkalender
Felles kalender: I appen finner spillerne informasjon om trening om møtetidspunkt.

Treningskalender- få involvert spillerne

Dine spillere eller andre medlemmer av laget kan enkelt få tilgang til i aktiviteter i SportMember-appen. Her kan de finne informasjon om møtested og møtetidspunkt, og når aktiviteten er ferdig. Deretter kan de gi beskjed om de kan komme eller ikke, og eventuelt skrive en liten kommentar til treneren om hvorfor de ikke kan komme. Denne beskjeden  er det kun treneren som kan se. På denne måten får alle en oversikt- spillere vet når de skal komme til trening og trenere ved hvem som kommer til treningen.

Felles kalender

Har du mindre spillere som ikke er gamle nok til å ha egen telefon eller ikke styrer sin treningskalender selv, er løsningen enkel: en foreldreprofil med felles kalender. Foreldre kan opprette en foreldreprofil i Sportmember, som deretter knyttes direkte til barnets profil. Da har forelderen full tilgang og innsyn til barnets aktiviteter og treningstider, og kan gi beskjed på barnets vegne og han/hun kan komme eller ikke. En felles kalender gir en trygghet både for foreldre, barn, og trenere.

Foreldrekalender
Treningskalender er også til de små. Opprett en foreldreprofil og få full oversikt i en felles kalender

Online kalender og kommunikasjon

Sportmember gir deg muligheten til å sende e-post, og sende beskjeder til bestemte medlemmer eller hele laget. Samtidig finnes det en trenerchat i hver aktivitet, som gir trenerne muligheten til å snakke samme om hva treningen skal inneholde, og lage en treningsplan. 

I sportmember er all kommunikasjonen relatert til den aktuelle aktiviteten slik det er tydelig hvilken aktivitet det er snakk om. På denne måten unngår man at det oppstår misforståelser. En treningskalender er på alle måter utformet for å gjøre livet som trener enklere, slik at man kan spare tid på unødvendig arbeid. 

Felles kalender
Gratis kalender på Sportmember.no

Fordeler for spillerne dine

Som medlem på et lag er det slutt med å måtte kontakte treneren hver gang du skal gi beskjed om at du ikke kommer til neste trening. Med et enkelt tastetrykk i SportMember kan du melde deg på eller avmelde deg en aktivitet treneren din har opprettet, og han/hun vil se det med det samme. Kalenderen er altid oppdatert, som gjør at alle har oversikt over treningstidene, også ved endringer. Og skal en spiller på ferie, registrerer dette enkelt i en egen feriekalender.

Kalender app til hele laget

Med SportMember-appen har du alltid tilgang til din felles kalender app. Uansett om du sitter på toget, er i familiebursdag eller noe helt annet vil du alltid være oppdatert på når neste aktivitet er, og få en påminnelse om hva som foregår. Du kan til og med synkronisere lagets online kalender med din egen slik at du også får en oversikt direkte på kalenderen på telefonen din. Smartere kan det ikke gjøres, med en enkel og oversiktlig kalender app til hele laget. 

Organiser felles kjøring i en online kalender

Fordelene stopper heller ikke der. Internt på laget kan dere med SportMember avtale hvem som står for transport til bortekamper. Gi beskjed om at du har en bil til rådighet og angi hvor mange passasjerer du har plass til, og se hvem av dine lagkamerater som velger å sitte på. Med det er et av de største problemene i breddeidrett omgjort til ren rutine og være med til å spare dere for mye stress, uansett om du er spiller, trener eller forelder.

Ofte går planlegging av en aktivitet utover selve treningen og treningens kvalitet, og det kan skape mye unødvendig diskusjoner. For eksempel er det alltid noen som skal vaske drakter eller fylle vannflaskene, selvom man kanskje ikke har lyst. Oppgaver som disse kan du også opprette direkte inn i aktiviteten , for å gi en god oversikt over hvem sin tur til å løse de forskjellige oppgaver. 

Feriekalender: Frita medlemmer på ferie

En bestemt feriekalender kan ses slik at du kan se hvilke medlemmer som er på ferie og når de er hjemme igjen. Som om det ikke var nok, fritar SportMember også de medlemmene som er på ferie i å bli informert om aktiviteter i de gjeldene periodene. For medlemmene er det enklere enn noen sinne, og som trener har man oversikt over alle tilgjengelige medlemmer for neste aktivitet i en felles feriekalender. 

Feriekalender
Feriekalender på Sportmember.no

Gratis kalender: Online kalender også til klubben

 I alle klubber er det aktiviteter som kun er relevant for det enkelte lag, men også aktiviteter som gjelder for alle klubbens lag. Du har derfor også en egen treningskalender som gir oversikt over alle hendelser i klubben. Her har du en felles kalender for alle klubbens lag, og som gir en unik mulighet til fullstendig oversikt. Dette sparer klubbaministratoren for mange telefonsamtaler, e-poster og utskrifter av invitasjoner. Få dermed det hele samlet i Sportmember, og gjør planleggingen til en lek!

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner