Gratis hjemmeside til klubber og foreninger

Gratis hjemmeside

Med SportMember får du ikke bare klubbprogramvare for å organisere og administrere alt i og rundt klubben din. Du kan også lage hjemmeside gratis, for å holde alle oppdaterte. Hjemmesiden for klubber kan enkelt opprettes via SportMember og koster ikke en eneste krone. 

Hjemmesiden: automatiske sideoppdateringer

Det smarte med å lage hjemmeside gratis via SportMember er at alt trenere og administratorer foretar seg i SportMember-systemet, automatisk blir levert på hjemmesiden. Enten det er en ny aktivitet i kalenderen eller en klubbnyhet- hjemmesiden er umiddelbart oppdatert! Dette er fordi klubbens hjemmeside er knyttet til Sportmember. Dere sparer dermed tid og ressurser ved å slippe alt dobbeltarbeidet, og dere trenger ikke å bekymre dere for om det står gammel informasjon på hjemmesiden deres. 

Hjemmeside

Personlig preg på deres hjemmeside

Utformingen av klubbens gratis hjemmeside  er utviklet slik at den optimalt kan imøtekomme klubbens behov og ønsker. Først velger du mellom tre hjemmesidemaler ut i fra hva som passer best til klubben din. Disse avvikler hovedsakelig grafikken på klubbens nettsted, funksjonene er de samme. 

Så tilpasser du klubbens hjemmesidemal til klubben din: Du kan laste opp dine egne logoer og bilder, og tilpasse designet til klubbfargene dine slik at hjemmesiden er lett identifiserbar med klubben. 

Klubbens Facebook-feed kan integreres med nettstedet og du kan legge til YouTube-videoer som kan avspilles direkte.

Lage hjemmeside gratis

Tilpass så hjemmesiden passer til klubben din 

Selvfølgelig bestemmer du selv hva som skal vises på klubbens gratis hjemmeside. Noen av det du kan tilpasse er:

  • Tekst: Her kan du f.eks dele spillrapporter, publisere nyhetsbrev eller plassere  en velkomstmelding på din hjemmeside.
  • Aktiviteter: Alle aktiviteter fra SportMember kan selvfølgelig også vises på den nye klubbens hjemmeside. Her har du mulighet til å skille mellom klubb- og lagaktiviteter.
  • Bilder og gallerier: Det er ingen grenser for kreativiteten din her. Plasser individuelle bilder på de forskjellige sidene på klubbens hjemmeside,  eller lag en lysbildefremvisning  som vises automatisk. Du kan selvfølgelig også få galleriet fra SportMember vist på hjemmesiden din.
  • Kontaktskjema: Med et enkelt kontaktskjema kan potensielle nye medlemmer kontakte deg og stille spørsmål eller komme med forespørsler. Dette vil gjøre rekrutteringen av nye medlemmer enkel og oversiktlig! 
  • Sponsorannonser: Gratis hjemmeside via Sportmember tilbyr deg den perfekte plattformen for å representere sponsorene dine. Du kan gjøre dette i form av et lysbildefremvisning eller individuelle bilder.
  • Nyheter: Selvfølgelig kan du også legge til klubb- eller lagnyheter på klubbens hjemmeside. Hvis du er interessert, kan nyhetene tas direkte fra SportMember-tavlen. 

Dette er bare et utvalg av verktøy og muligheter dere har til å utforme deres egen hjemmeside. Du kan integrere både innhold fra SportMember, så vel som eksternt innhold på klubbens hjemmeside. 

Hvis du ønsker inspirasjon, kan du se ett eksempel på en hjemmeside laget av Sportmember ved å trykke her eller på bildet under. 

Hjemmeisden

Gratis hjemmeside både for klubben og laget

Mens du kan representere nyheter, bilder og aktiviteter i foreningen, kan du selvfølgelig gjøre det samme for de enkelte lagene. 

Klubbens nettsted inneholder separate lagsider, slik at de enkelte medlemmene, foreldrene eller fansen alltid direkte finner informasjonen og nyhetene som er av interesse for dem. Under teamets sider kan du sette inn lagkalenderen med alle aktiviteter, samt presentere det nyeste lagbildet. 

Her har du også muligheten til å fortelle litt om spillerne og trenerne til det respektive laget. Informasjonen blir automatisk lagt ut av SportMember på lagsidene på klubbens hjemmeside. Du kan bestemme hvor mye informasjon du vil vise på klubbens hjemmeside.

Lage hjemmeside gratis

Lage hjemmeside gratis og rekruter nye medlemmer

Teamsidene er også nyttige, da eksterne besøkende direkte kan se aktivitetene til klubben og laget de er interessert i. Du kan også lage registreringsskjemaer på hjemmesiden, slik at de som er interessert kan søke direkte om inkludering i et lag.

En godt designet gratis hjemmeside for klubber kan være avgjørende for å tiltrekke seg nye medlemmer som tilfeldigvis kommer til å lande på hjemmesiden deres. Fyll klubbens nettsted med regler, vedtekter, klubbhistorie, bilder og alt som tiltrekker potensielle medlemmer.

Alt koblet sammen 

Innhold og nyheter fra SportMember er integrert direkte på hjemmesiden for klubber. Koblingen finnes imidlertid også på andre områder. Hvis et klubbmedlem for øyeblikket besøker klubbens nettsted, kan de logge inn direkte på SportMember. For dette formålet blir et lite påloggingsfelt integrert øverst til høyre på klubbens hjemmeside.

Gratis hjemmeside

Hvem er ansvarlig for hjemmesiden? 

I Sportmember er hjemmesiden en del av klubbenivå. Dermed er det bare en administrator som har rett til å opprette, redigere og publisere klubbens nettsted.

Her er det selvfølgelig også forskjellige alternativer, hvis det skulle være en annen løsning som passer bedre til dere.  Hvis en spiller, trener eller et annet klubbmedlem er veldig interessert i å designe og ønsker å lage hjemmeside gratis for klubben, er dette selvfølgelig mulig. For dette formålet har vi satt opp rollen som webmaster i SportMember. Personen med denne titelen har bare tilgang til redigering av hjemmesiden, og kan derfor ikke se ytterligere detaljer på klubbenivå. Du kan tildele rollen som webansvarlig til hvem som helst i klubben, som skulle ville ha denne oppgaven.

Lage hjemmeside gratis

Hvis du allerede har en hjemmeside og ønsker å fortsette å bruke det gamle domenet ditt med SportMember, er det ikke noe problem i det hele tatt. Du kan enkelt ta dem over til nye klubbens gratis hjemmeside. For de individuelle trinnene for ditt eget domene, kan du lese i våres "Ofte stilte spørsmål", eller kontakte vår support direkte. Vi hjelper gjerne!

Hjemmesiden

Analyse av hjemmesiden din

Hjemmesiden kan kobles til Google Analytics, som er gratis, direkte fra klubbadministrasjonsdelen av SportMember. Da kan du spore oppførselen til brukerne på hjemmesiden – hvilke sider er populære, hvor lenge brukerne blir på siden, hvilke sider som ikke fungerer og mye mer. Google Analytics kan vise seg å være et svært verdifullt verktøy hvis du tar deg tid til å analysere resultatene.

Gratis hjemmeside

Ring for å få hjelp med å lage hjemmeside gratis

Hjemmesiden tilpasser seg selv PC, Smartphone og nettbrett og dere har mulighet til å legge til egne annonser hvis dere vil reklamere for sesongstart, sosiale arrangementer osv.

Hvis du ønsker å lage hjemmeside gratis for klubben og trenger hjelp, kan du når som helst kontakte vår support på mail info@sportmember.no

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner