Player_slider

Gratis hjemmeside til klubber og foreninger

Gratis hjemmeside


For oss i SportMember holder det ikke å gi deg et komplett verktøy for å håndtere alle lag og avdelinger i klubben. Nei, klubben din bør også ha en hjemmeside. Det kan ordnes via SportMember og det koster ikke så mye som en krone.

Automatiske sideoppdateringer

Det smarte med en hjemmeside via SportMember er at alt trenere og administratorer foretar seg i SportMember-systemet automatisk blir oppdatert slik at det vises på hjemmesiden. Dere sparer dermed tid og ressurser ved å slippe alt dobbeltarbeidet.

Den nye hjemmesiden inneholder separate lagsider med egne kalendere slik at medlemmene kan nøyes med å holde seg oppdatert på de aktiviteter som hører til hans/hennes lag. Dere kan også legge til påmeldingsformular slik at nye brukere kan skrive seg opp hvis du vil være en del av deres lag og klubb. En innbydende og presentabel hjemmeside kan nemlig være en stor faktor for å appellere til nye medlemmer som av en eller annen grunn ender på deres side. Derfor vil vi selvfølgelig oppfordre til å legge ved tekster og menyer til forsiden for å vise til klubbens vedtekter, historie, regler og mye mer.

Hjemmeside med et personlig preg

Hjemmesiden er utviklet for å imøtekomme dere som en klubb. Derfor bør du selvsagt kunne legge til logoer og bilder etter behov, så vel som designet kan endres til klubbens farger slik at du kan identifiseres med nettsiden. Klubbens Facebook-feed kan integreres med nettstedet og du kan legge til YouTube-videoer som kan avspilles direkte.

Hjemmesiden kan kobles til Google Analytics, som er gratis, direkte fra klubbadministrasjonsdelen av SportMember. Da kan du spore oppførselen til brukerne på hjemmesiden – hvilke sider er populære, hvor lenge blir brukerne på siden, hvilke sider som ikke fungerer og mye mer. Google Analytics kan vise seg å være et svært verdifullt verktøy hvis du tar deg tid til å analysere resultatene.

Hjemmesiden tilpasser seg selv PC, Smartphone og nettbrett og dere har mulighet til å legge til egne klubb annonser hvis dere vil reklamere for sesongstart, sosiale arrangementer og mye mer.

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

46805495

Følg oss på
Gjør som 809000 andre