Idrettsskoler og camps

Basketball_Træner_Hold.jpg

Med SportMember kan du som ansvarlig for en sportscamp, fotball- eller håndballskole, administrere og koordinere påmelding, deltakerbetaling og mye mer av alt det praktiske som normalt tar mye tid. Denne funksjonen forenkler dette arbeidet, og den er ideéll til fotballskoler, håndballskoler og andre begivenheter hvor man skal holde styr på mange informasjoner over barn og aktiviteter. Opprettelsen er helt gratis og uforpliktende. 

Lett tilgjengelig deltakerliste

Som administrator for campen er det deg som svinger taktstokken. Hvor mange deltakere må maksimalt påmeldes? Når starter og lukker deltakelsen? Hva skal campen koste? Alt er i din hule hånd. Hvis påmeldingen innebærer spillertøy til hvert barn i valgfri størrelse, kan du selv definere størrelser, farger mm.

Med andre ord er ikke systemet bare utarbeidet for å lette påmeldingsprosedyren for deltakerne. Administratoren får en utfyllende deltakersliste med informasjoner på alle påmeldte, slik at man slipper til å innhente og inntaste data for hver deltaker. Utover dette fåes en oversikt over deltakernes tilvalg, slik at man eksempelvis vet hvor mange trøyer og shorts som skal bestilles i de enkelte størrelser og farger. 

Når campen er opprettet i systemet kan SportMmber med fordel benyttes på samme måte som lag og klubber gjør hele året ellers. Med aktivitetsopprettelser i systemets kalender som automatisk sender ut notifikasjoner, slik at medlemmer holdes oppdatert på campens program. 

neonbrand-423333-unsplash.jpg

Problemfri påmeldingsprosess

Påmelding og betaling til en camp har aldri vært enklere. SportMember generer en link til en hjemmeside hvor deltakeres foresatte enkelt kan ordne påmelding til eksempelvis den lokale fotball- eller håndballskole i skolenes sommerferie. I løpet av få minutter er det både valgt spillertøy i riktig størrelse og betalt for hele arrangementet. Nå kan du/dere i ro og fred sende de håpefulle avgårde til sport og lek sammen med vennene.

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner