Player_slider

Om oss

Etter utallige problemer hvor spillere og venner ikke møtte opp til kamp, besluttet Frank Bjergø i 2004 at han ville gjøre livet lettere for trenere og spillere. Han ville lage en digital plattform til all kommunikasjon mellom trenere og spillere, så man kunne spare frustrasjoner og benytte tiden bedre på banen. Og sånn startet SportMember.

Gjennom tiden er det utviklet mye på SportMember, som gjør at det i dag også er en plattform for å håndtere planlegging, kontingenter og hjemmeside for klubber og foreninger. Vi har idag nesten en halv million lojale brukere og høye ambisjoner om å gjøre det enkelt og greit å være en del av et lag/klubb.

Våres misjon er å gjøre SportMember så brukervennlig som mulig, noe vi arbeider hardt med hver dag. Vi prøver gjennom SportMember å gjøre det morsommere å være en del av et lag/klubb. Samtidig gir det oss motivasjon at våre brukere hver dag sparer mange timer på det administrative, og heller kan bruke tiden på det sportslige.

Vi har en klar målsetning om å bli den største gratis digitale plattform til koordinasjon av sport og vi har gjort det til vår oppgave å gjøre lag og klubber digitale.

Det arbeider i dag 20 flittige folk på SportMember og vi er i flere europeiske land.

Ikke vent med å ta SportMember i bruk, gjør laget/klubben din digital nå, og bruk tiden på det morsomme.

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

+45 5386 0222

Følg oss på

SportMember laget

SportMember drives fra vårt hovedkvarter i Århus, Danmark. Vårt mål er å tilby klubber og lag markedets beste og mest innovative medlemsregister. Møt oss her:

Frank.png
Frank Bjergø
CEO og eier
Jørgen.png
Jørgen Orehøj Erichsen
CTO
Mathias.png
Mathias Tambjerg Steengaard
Software Developer
Mette.png
Mette Beier
Designer & Front-end Developer
Thomas Maroti 2.png
Thomas Maroti
SoMe Coordinator & UX Designer
Zak.png
Zak Staudinger
CRM, Danmark
Johanna.png
Johanna Müller
Country Manager, Tyskland
Gjør som 1460000 andre