Player_slider

Om oss

Etter utallige problemer hvor spillere og venner ikke møtte opp til kamp, besluttet Frank Bjergø i 2004 at han ville gjøre livet lettere for trenere og spillere. Han ville lage en digital plattform til all kommunikasjon mellom trenere og spillere, så man kunne spare frustrasjoner og benytte tiden bedre på banen. Og sånn startet SportMember.

Gjennom tiden er det utviklet mye på SportMember, som gjør at det i dag også er en plattform for å håndtere koordinasjon, kontingenter og hjemmeside for klubber og foreninger. Vi har over 270.000 lojale brukere og høye ambinasjoner om å gjøre det lett og overskuelig å være en del av et lag/klubb.

Våres misjon er å gjøre SportMember.no så brukervennlig som mulig, hvilket vi arbeider hardt på hver dag. Vi prøver gjennom SportMember å gjøre det morsommere å være en del av et lag/klubb. Samtidig gir det oss motivasjon at våre brukere hver dag sparer mange timer på det administrative, som de i stedet kan benytte på sporten.

Vi har en klar målsetning om å bli den største gratis digitale plattform til koordinasjon av sport og vi har gjort det til vår oppgave å gjøre lag og klubber digitale.

Det arbeider i dag 12 flittige folk på Sportmember og vi er i 4 land.

Ikke vent med å melde deg på SportMember, gjør laget/klubben din digital, og bruk tiden på det morsomme.

Kontakt

Annonsering

Kontakt os

Hjelp

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

46805495

Følg oss på
Gjør som 459 000 andre