Medlemsliste til klubber og foreninger

Hvordan kan man ha oversikt over alle medlemmer på hvert lag i klubben, og alltid sørge for at det er oppdater? Dette er et tema som som ofte forbindes med mye arbeid og lange exel-ark, generelt et ansvar ingen vil ha. Med Sportmembers medlemslister får alle trenere en klar og detaljert liste over alle medlemmer i klubben, og også en oversikt over hvilke medlemmer som hører til hvilket lag. Alt dette, superenkelt og helt gratis!

Medlemsliste - helt gratis!

Det er slutt på telefonbøker og papirarbeid for å samle og holde styr på all informasjon fra alle spillere. Takket være vårt online medlemsliste gir Sportmember deg all viktig informasjon på spillere, trenere og foreldre. Du kan til en hver tid finne adresse, telefonnummer, e-postadresse, posisjon, og annen kontaktinformasjon uten kostnad. 

Siden hver spiller har sin egen profil og kan skrive inn og endre informasjonen om seg selv, er listen over medlemmer alltid oppdatert. Spar tid, og medlemslisten er gratis for alle involverte.

Medlemsliste

Prøv å lage medlemslister på Sportmember, helt gratis!

Inviter eller opprett spillere til medlemslisten

Laget kan enkelt opprettes av treneren eller klubbens administrator. Neste trinn i opprettelsen av et lag på Sportmember er å få alle medlemmer inn i medlemslisten, noe vi har gjort enklere enn noen sinne. I stedet for at treneren skal tilbringe timesvis med å finne fram og skrive inn all informasjon på hver enkelt spiller, kan han nå enkelt dele en invitasjonslink via Facebook, e-post eller andre måter, hvor spillere eller medlemmer kun skal trykke på linken for å bli en del av laget. Her skriver de inn all sin data og informasjon,  og vipps så er de i systemet! 

Har du allerede alle spillere lagt inn i en Exel-fil, kan du også importere medlemmene direkte inn i systemet. Det blir da automatisk opprettet spillerprofiler til alle spillerne, og all informasjonen blir lagt inn. Selvfølgelig har du også muligheten til å personlig gå inn og redigere eller endre medlemmene dine med relevant data. 

Klubbadmin og medlemsliste

Alltid oppdatert medlemsliste! 

I Sportmembers medlemsliste er det veldig enkelt å holde oversikten oppdatert til en hver tid. Hvis et medlem forlater klubben, kan du enkelt fjerne han fra laget. Data og informasjon fra tidligere medlemmer lagres, slik at veien tilbake til klubben aldri er lang. 

Medlemsstyring i lagene

Spesielt når man er yngre, blir spillere flyttet opp og ned mellom lagene i klubben. Hos Sportmember kan du ved ett enkelt klikk flytte en spiller fritt mellom lagene som er tilgjengelig, og resten synkroniseres direkte i medlemslisten av systemet. Dette betyr frihet for både spillere og trenere, som gir fleksibilitet og oversikt. Små oppgaver som dette blir holdt små, og trenere og administratorer kan heller bruke sin tid på andre ting. 

Medlemslisten

Flere funksjoner samlet på ett sted- tilgjengelig over alt!

Sportmembers online medlemsliste er mer en enkel administrasjon av Exel-filer og medlemmer, og kombinerer alle slags funksjoner som vil hjelpe deg i ditt arbeid med å organisere og styre klubben. 

Enten om du bruker en PC, nettbrett eller din smarttelefon- via app eller nettleser, har du alltid tilgang til den informasjonen du trenger. Så sitter hjemme foran en PC eller står på ute på fotballakamp, er all den informasjonen du søker samlet på ett sted, kun et tastetrykk unna. 

Ubegrenset antall medlemmer i medlemslister

I medlemslister på Sportmember kan man se hvert enkelt medlems aktivitets- og oppmøtehistorikk. Du kan selvfølgelig legge til så mange medlemmer på laget du har lyst til, og hvis det er stor etterspørsel for å bli med på laget ditt kan du sette medlemmer på en venteliste. På denne måten får du oversikt over alle medlemmene, uansett hvor mange det skulle være. Det er plass til alle!

Spar tid med en medlemsliste

Samle all informasjonen ett sted

I Sportmembers online medlemsliste kan du finne all den informasjonen du har bruk for på et sted, i stedte for å ha det spredt rundt i forskjellige Exel-filer og facebookgrupper. Du kan til en hver tid tilpasse informasjonen i de lettleste tabellene, og angi hvilken informasjon som er mest relevant for deg. 

Lag aktiviteter i kalenderen

Klubbadministrasjonen kan koble deg direkte til Sportmember, så du får tilgang til planlegging av lag- eller klubbaktiviteter.  I de ulike kalendrene kan det opprettes aktiviteter som medlemmene kan melde seg på eller gi beskjed om at de ikke kommer, direkte via Sportmember. Dermed får du ikke bare en gratis medlemsliste, men også et verktøy til å planlegge og organisere aktiviteter. 

Medlemsregister excel gratis

Se oppmøte til trening og logg for aktiviteter

I tillegg til en oversikt over de viktigste informasjoner på medlemmene dine, kan du også se hvilke medlemmer som har registrert seg for aktiviteter, og hvilke som fortsatt er usikre. Du får en komplett oversikt over oppmøtestatistikk, som kan være verdifull når man for eksempel skal ta ut spillere til kamp og det er flere som kjemper om plassen. 

Statistikk over medlemmenes aktiviteter gjør det enkelt for trenere å kunne ta ett skritt tilbake, og se igjennom sesongen som har vært. Her kan du se hvem som har vært gode til å møte opp til treninger, om det mangler engasjement for å komme til styrketrening, og om det er noe som alltid skaper motivasjon til å møte opp hos spillere. Alt dette får du gratis via vår lag- og klubbadministrasjonssystem. 

Hold kontakten med dine medlemmer- send og motta push-varsler 

Spar tid, ved å ha alle medlemmer samlet i ét system,. Da blir også kommunikasjonen mellom trenere og spillere enklere. Med våres komplette system har du muligheten til å automatisk sende og motta push-varslinger, for eksempel ved viktige endringer på en aktivitet eller påminnelser. Når du ønsker å motta disse meldingene er helt opp til deg, og hvert medlem kan tilpasse dette individuelt.

Spar tid med medlemsliste

Kommunikasjon i laget- nå medlemmer rask og enkelt

Kommunikasjon og organisering samlet på ett sted i medlemslisten

Enten det er alle medlemmene i klubben, en mindre treningsgruppe eller et enkelt medlem- Sportmember lar deg kommunisere på en målrettet måte slik at nyheten alltid kommer raskt ut til dine medlemmer. Mulighetene spenner seg fra e-post, oppslag i forum, nyhetsbrev, oppslag i kalenderen, og er tilpasset ditt behov.

Spar tid

Ved å organisere medlemmer i Exel-ark, er man nødt til å manuelt gå inn og oppdater hver gang det skjer en endring, for eksempel hvis kontaktinformasjonen endres eller en spiller stopper eller skal flyttes til et annet lag i klubben. Dette tar tid! Med Sportmembers medlemsliste kan spillere selv oppdatere og legge inn data når som helst, som gjør at mye av arbeidet som før har ligget hos klubbadministrator nå er fordelt mellom flere. Spar tid, ved å velge enkle løsninger!

I tillegg til gratis medlemsliste får du også tilgang til flere funksjoner, som kan hjelpe deg på veien til å gjøre arbeidet med å organisere klubben enklere. Disse inkluderer planlegging, kommunikasjon, kalender, statistikk, kontingentbetaling mm. 

Spar tid

Spar tid, med Sportmembers medlemslister

Hvordan komme i gang med medlemslister i klubben

Synes du at Sportmember høres ut som noe for deg og din forening, så kan du ganske enkelt opprette deg gratis ved å kikke på "Opprett profil" øverst på denne siden, og velge "Opprett klubb" til sist i opprettelsesprosessen. 

Vi står naturligvis klare til å hjelpe dere med å komme i gang, og besvare eventuelle spørsmål dere skulle ha. Å komme i gang med et nytt medlemssystem har aldri vært enklere, og i løpet av kort tid er det hele på plass, og klart til å hjelpe dere med å få organisert klubben så godt som mulig. 

For mere informasjon eller spørsmål, kontakt oss på +47 46 80 54 95 eller send en mail til info@sportmember.no

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner