Player_slider

Kontingent

Kontingent

Vi kjenner alle til problemet med å få medlemmer til å betale kontingent i tide. Dette er noe som kan gjøre en kasserers jobb til et mareritt. Dette er dog ikke tilfellet med SportMember hvor betalingsoppkrevingen er enkel, rask og alt annet enn ressurskrevende. Systemet er utviklet for å gjøre alle faser av administrasjonen så overskuelig som mulig og for å automatisere betalingsprosessen.

Hos SportMember får du en detaljert medlemskapsoversikt over alle medlemmer i klubben din. Medlemslisten viser tydelig hvem som har betalt kontingent, når de har, hvor mye de betalte og hvem som ikke har betalt.

Medlemsbetaling uten vanskeligheter

Fordelene gjelder ikke kun klubbens administratorer. Som medlem trenger du ikke å tenke på giroer og purringer i postkassen, men få regningene online istedenfor. Først blir du varselet direkte på telefonen via din mail. Deretter ordnes selve betalingen på kort tid og hvis du takker ja til at SportMember lagrer dine kortopplysninger trenger du ikke å løfte en finger neste gang du skal betale kontingent.

Alle innbetalinger registreres i SportMember og medlemmer mottar automatisk en e-post med kvittering. Tidligere betalinger kan du finne på din profil slik at du alltid har et detaljert overblikk over hva du har betalt.

Dere bestemmer selv kontingentperioden

I klubben kan dere opprette betalingstrekk helt etter hvor mange perioder dere ønsker – eksempelvis pr. måned, halve- eller hele år – og får dere nye medlemmer midt i sesongen kan det opprettes trekk med reduserte beløp.

Når de respektive betalingstrekkene er opprettet og sendt med et enkelt klikk, tar SportMember seg praktisk talt av kassererens resterende jobb. I og med at systemet sender ut automatiske påminnelser om oppkrevning direkte til medlemmene sparer dere masse ressurser på å informere om betalinger og i enda høyere grad, purre om manglende betalinger.

Ingen betaling, ingen deltakelse

Hos SportMember har vi full forståelse for at man ikke har lyst til å kaste medlemmer ut av en klubb selv om de ikke er så gode til å få betalt kontingent til tiden. Det finnes likevel en måte å løse det på. Med SportMember har dere mulighet til å utelukke disse medlemmene i å få beskjeder om aktiviteter og derfor i å kunne delta i fellesskapet fram til de har betalt deres kontingent.

Det betyr likevel ikke at de slettes fra laglistene eller ikke er en del av laget. Men det gir et insentiv til å betale med mindre man vil se alt fra sidelinjen mens lagkameratene har det gøy. Enkelt og greit sikrer dere en sunn kultur i klubben hvor alle som innerst inne har lyst til å være med også får betalt.

Betal med alle kortyper til kun 3kr. + 1% av beløpet. Dette er et meget lavt administrasjonsgebyr sammenlignet med andre utbyder, og klubben kan selv velge om dette skal belastes medlemmet, eller om klubben selv dekker dette.

Telefontid

Mandag-Fredag 09:00-16:00

Telefon

46805495

Følg oss på
Gjør som 715000 andre