Påminnelser og push varsel

 Påminnelser
Send en påminnelse til dine medlemmer.

Har du styr på alt? Det er et møte i klubben , men vet du hvem som kommer? Er du helt sikker på at alle spillerne fikk med seg at tidspunktet for kampen til helgen er flyttet? Og har alle noen de kan kjøre med? 

Er dette spørsmål du ofte stiller deg? Da er Sportmember det perfekte system for deg! I den delte online kalenderen kan du opprette aktiviteter, velge hvem som kan melde seg på og deretter se på hvordan oppmøte-listen opprettes av seg selv. Hvert medlem har sin egen tilgang til systemet og kan motta en påminnelse fra klubben eller trenerne. Derfor har du mulighet til å sende ut et push varsel,  eller en liten påminnelse til medlemmene dine. På denne måten er du alltid sikker på at alle vet hva som skjer, og at alle blir oppdatert med relevant informasjon!

Push varsling
Send en push varsling ut til dine medlemmer

Full oversikt til både trenere og medlemmer

Trenerens eneste oppgave er å bestemme, hvordan og når medlemmene skal kontaktes ved nye aktiviteter. Når en trener oppretter en aktivitet i lagets kalender, får alle medlemmer automatisk et push varsel, selvfølgelig bare hvis de har lastet ned Sportmember-appen på deres telefon. Denne push varslingen sendes ut flere ganger frem til dagen for aktiviteten, så lenge man ikke har registrert om man kommer eller ikke. Det er nemlig ikke lenger noen unnskylding at man ikke vet når eller hvor neste aktivitet er! Nå er alle oppdatert på hva som skjer, og kan derfor også gi beskjed til treneren om de kommer eller ikke.

Meldemmer får en varsling hvis aktiviteten endres

Hvis du endrer tid eller sted for en aktivitet, vil alle medlemmene bli varslet umiddelbart, med mindre varslene er endret i deres innstillinger. Det er også mulig å informere kun de medlemmene som allerede har registrert seg i aktiviteten, hvis det skjer noen endringer. Alle bestemmer hvor mange push varlsinger eller e-postmeldinger de selv vil motta.

Trenere skal alltid kunne komme i kontakt med medlemmene sine raskt og enkelt uansett hvor de er. Derfor kan individuelle push-varslinger eller e-poster sendes til spillere eller andre medlemmer av foreningen. Med SportMember er kommunikasjonen målrettet og enkel, og du kan selv tilpasse slik at det passer til deg og din forening. 

Push varsel

Send ut en varsling til dine medlemmer, så er du sikker på at alle til en hver tid er oppdatert!

Varsling i appen

Du kan når som  helst sende ut en påminnelser til dine meldemmer, ganske enkelt med Sportmember-appen på smarttelefon. På denne måten når du ut  til dine medlemmer der de er uten at de er nødt til å sette seg ned foran en PC, og du er sikker på at alle husker at det var i dag det var spillermøte, eller at tidspunktet for kampen har blitt flyttet. 

Alt du trenger å gjøre er å bestemme når og hvordan medlemmene skal motta varsler. Hvis en trener for eksempel oppretter en ny aktivitet, vil alle spillere automatisk motta en e-post eller push-melding hvis de har appen installert på smarttelefonen. Hvis en spiller ikke spesifiserer om de kan delta i en aktivitet, vil de motta flere push-meldinger med jevne mellomrom. 

Push varsel og påminnelse

Også for klubben

SportMember handler om effektiv planlegging av alle slags arrangementer. Dermed finner hver klubb et hjem hos oss. Enten du driver på med lagidrett, individuell sport i en større klubb, sommercamp eller hundeskole - i SportMember kan alle planlegge aktivitetene sine mer effektivt. 

Sportmember er gratis å bruke, og du kan enkelt teste det ut ved å opprette laget ditt på forsiden her. Du er også velkommen til å kontakte våres kundeservice på mail info@sportmember.no for en uforpliktende snakk. 

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner