Tilpass statistikk til ditt lag

Statistikk trening

Sport handler blant annet om konkurranse og prestere best mulig. Å føre statistikk er et redskap som kan være nyttig, både for spillere og trenere. For spilleren gir det overblikk og mulighet til å følge med på sin egen utvikling, samtidig som det kan brukes som motivasjon til å trene videre. For treneren er det enkelt å følge med på hvem som presterer i kampene og hvem som er flinke til å møte opp til trening. Informasjon om dette kan være med å understøtte når man skal velge spillere til førstelaget, eller bestemme hvem som skal spille kampen. Å bruke statistikk som et verktøy er for alle, og kan også brukes for de som ikke tar like seriøst.

Med SportMember kan treneren enkelt opprette statistikker som medlemmene kan måle seg på, og dere bestemmer selv hva dere vil føre statistikk over. Hvem som blir toppscorer, hvem blir utvist flest ganger, hvem har kommet på flest treninger, er eksempler på statistikker dere kan opprette. Alle på laget kan få tilgang til å se statistikkene, som gjør at alle til en hver tid kan ha oversikt i løpet av hele sesongen.

Statistikk kamp

Oppmøte og botkasse

For medlemmene kan det være morsomt, men for treneren kan det være et nødvendig verktøy for å holde en viss disiplin på laget. Med få klikk kan en trener holde orden på medlemmenes oppmøte og/eller botkasse. På SportMember har vi gjort det enkelt å oppdatere statistikken løpende slik at det kan være noen små kamper internt i laget. Statistikkene kan legges til og redigeres via hjemmesiden på PC’en eller på en Smartphone via SportMember-appen.

En morsom måte å motivere medlemmene på er å opprette en botkasse. Her kan dere selv velge hva man får bøter for, og hvor mye det skal koste å få dem. Et eksempel på en bot kan være å komme for sent til trening, hvor dette koster 20 kr. I Sportmembers botkassesystem har både spillere og trenere hele tiden en enkel oversikt og hvor mange bøter man har fått, hva boten er for, og hvor mye man skylder. Bøtene betales enkelt via Sportmember-appen eller på Sportmember.no, og pengene laget samler inn i løpet av sesongen kan brukes til et hyggelig felles arrangement. 

Toppscorer og statistikk

Tilpass statistikken til deres bruk

Å føre statistikk kan være relevant for mange sportsgrener, på forskjellige nivå. Deres valg av statistikker kan tilpasses til akkurat den idretten dere holder på med, og er anvennelig uansett om dere spiller i eliteserier eller om dere er en vennegjeng som møtes en gang i uken. Om dere vil oppdatere troppens statistikk på hvor mange gule kort i fotball, tekniske feil i basketball eller assist i ishockey, så gir SportMember alltid det ønskede overblikk.

Opprett deg gratis! 

Å føre statistikk via Sportmember gjør så du alltid har oversikten lett tilgjengelig, både på PC´n din og på din mobil. Det enkle systemet sparer deg for tid og håndskrevne papirer du skal holde styr på, og det er selvfølgelig helt gratis å bruke. Opprett ditt lag her,og kom i gang! 

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner