Player_slider

Importer hele spillertroppen fra Excel på få sekunder

Hvis du som administrator ønsker å opprette en hel spillertropp på SportMember.no skal du klikke på menypunktet "medlemsoversikt" i klubben. Det er tre forskjellige funksjonaliteter til opprettelse av nye spiller profiler: "Opprett spiller", "Inviter spiller" og "Importer spillere".

I dette tilfellet ser vi nærmere på hvordan man oppretter en hel spillertropp via en Excel-fil.

Først klikker man på menypunktet opprett spiller/trener , deretter velge man laget og klikke på "Importer spillere".

Her finnes eksempler på 2 typer filer som SportMember.no understøtter:

1. En Excel-fil med 3 kolonner, innholdene fornavn, etternavn og email.

2. En Excel-fil med 12 kolonner, innholdene fornavn, etternavn, email, brukernavn, adgangskode, adresse, postnummer, by, telefon, mobil, medlemsnummer og fødselsdato.

Har man en fil liggende i forveien er det viktig at kolonne-navnene er riktige i forhold til SportMember.nos format, hent evt eksempler/maler for de 3 forskjellige fil typer under import.

Når filen er klargjort innhentes den ved å klikke på "Gjennomgå". Finn og marker filen og klikk på "Åpne". Klikk på "Importer".

Deretter åpner et nyt pop-up vindu og du kan se resultatet av importeringen og hvilke spillere som er importert. De importerte spilleres profiler vises nå i spillertroppen sammen med resten av spillerene.

De opprettede spillere vil dessuten motta en epost inneholdende brukernavn og adgangskode, samt et link hvorfra spilleren kan logge direkte på SportMember.no og man kan se om spillerene har logget på i medlemsoversikten.

Var denne artikkelen til hjelp?
0 av 0 synes dette var nyttig
Gjør som 1049000 andre