Player_slider

Artikler

Manchester United drakter

Manchester United er en av verdens største klubber. Den traditionsrike klubben har de siste år hatt svingende resultater og utfordringer med å finne tilbake til fortidens resultater. Derfor er det på tide at den røde del av Manchester spiller seg tilbake i toppen og kan utfordre om trofeene igjen. I kveld spiller Manchester United første kamp i Champions League-gruppespillet. Hos UnitedSport.dk finner du billige Manchester United trøyer til både barn og voksne. Du har også mulighet til å få trykk med din favorittspiller eller ditt eget navn på ryggen!

manchester united trøjer

I år fyller Manchester United 140 år, men klubben har ikke alltid hatt Manchester United som navn. Opprinnelig het klubben Newton Heath Lancashire & Yorkshire Railway, og ble grunnlagt i 1878. Dengang bestod klubbens spillere av arbeidere fra Lancashire & Yorkshire-jernbanen. Den nye Manchester United-drakten er derfor en hyllest og designet til å markere 140 års-jubileet, hvor de tverrgående striper symboliserer klubbens røtter fra jernbanen. Hjemmedrakten er kommer i den ikoniske røde Manchester United-fargen itillegg til de sorte ”jernbaneskinnene” på tvers. Selvom mange forbinder klubben med den ikoniske røde fargen på drakten, har ikke fargene alltid vært den samme. I klubbens begynnelse ble det primært spilt i grønne og gule farger. Siden klubben skiftet navn til Manchester United i 1902, har den viktigste fargen vært den ikoniske røde, og har vært en fast del av ”De Røde Djævler”.

manchester united trøjer

Hos UnitedSport.dk finner du forskjellige versjoner av Manchester United-drakten. Her er det mulig å kjøpe både hjemmedrakt, bortedrakt og tredjedrakt til både barn og voksne. Du kan selvfølgelig også kjøpe hele settet. Draktene kan velges som den autentiske versjon eller som replika versjon, hvor den autentiske versjon er akkurat den samme som den Manchester Uniteds stjerner spiller i på Old Trafford.

sportmember ANMELDER
  • Drakten er utrolig lett og behagelig å ha på. 
  • Det tynne stoffet og climalite-teknologien sørger for å kjøle kroppen.
  • Designet er lekkert. De røde og sorte farger i flott samspill i draktens mønster.

Holdsport.dk har hatt fatt i Manchester United sin drakt i replika versjon, og testet den. Manchester United sin drakt som replika versjon er laget i en løsere passform, så den passer bedre til den forskjellige kroppsbygninger. Drakten føles lett, og man er slett ikke i tvil om draktens kvalitet. Manchester United-drakten er fremstilt av spesialkonstruert lettvektsstoff av 56 %  resirkulerbar polyester og 44 % polyester. Selv når man er aktiv og svetter, sørger drakten for å kjøle deg ned! Drakten er utstyrt med Adidas’ fuktighetstransporterende Climalite-teknologi. Draktens design er lekkert, hvor de røde og sorte farger flettes sammen i bunnen av drakten i form av hyllesten til 'jernbane-laget' for 140 år siden.

Den autentiske Manchester United drakten kan også kjøpes hos UnitedSport.dk, og er designet med en passform til den atletiske kroppstype, slik at den sitter tett omkring skulder og kroppstamme. Den er fremstilt i 100% polyester og med Adidas’ nyeste Climachill-teknologi, som sørger for å kjøle kroppen ned. Climachill teknologien er Adidas’ mest pustbare stoff noensinne. Samtidig er stoffet utstyrt med små aluminiumsflader, som virker kjølende i kontakt med huden.

 Hvis du skal være klar til å støtte Manchester United i 2018/19-sesongen, så hopp inn på UnitedSport og skaff deg din egen Manchester United drakt som en ekte fan av ”De Røde Djævler”!

Hvis du er interesseret, kan du læse danske artikel om Manchester United trøje!

Populære artikler
DSC04684.jpg Hvor mye kan man presse barnet til å holde på med sport?

Kan man presse sitt barn til å drive med en bestemt sport eller skal lysten komme helt naturlig? SportMember l…

hunters-race-408744-unsplash.jpg Slik håndterer du GDPR i forening og idrettslag
Skærmbillede 2018-04-25 kl. 13.00.36.png Kasserer i et idrettslag eller forening: Kontingentbetalinger via SportMember
Gjør som 688000 andre