Medlemsregister og foreningssystem

SportMember er et gratis digitalt medlemsregister og foreningssystem for foreninger som samler alle lag og medlemmer under ett tak. Systemet fungerer blant annet ved at en trener oppretter en aktivitet i appens kalender, som automatisk sender varsler til medlemmers smarttelefon. I tillegg til å strømlinjeforme trenernes daglige rutiner, jobber vi også for å minimere den administrative arbeidsbyrden til klubber og foreninger - spesielt for klubbens administratorer.

Styret og andre medlemmer av foreningen har gjennom SportMember et online verktøy som kan skape aktiviteter på tvers av alle lag i klubben. På den måten vil en sosial begivenhet eller aktivitet bli opprettet umiddelbart på alle klubbens lagkalendere. Det gjelder både generelle aktiviteter, samt aktiviteter som krever betaling for deltakelse.

Fordeler med SportMember:

  • Distribusjon av baner, haller, garderober, etc. til bestemte lag i klubben
  • Tildeling av personaleroller til styret og andre involverte i klubben (kasserer, etc.)
  • Opprett forskjellige avdelinger/sport
  • Send nyhetsbrev til medlemmer
  • Flytt medlemmer fra ett lag til et annet

I tillegg kan SportMember også generere lister på medlemsstatistikk, slik at du som klubb kan dokumentere medlemstall med tanke på økonomisk støtte. Dekker blant annet hvilke aktiviteter du har, hvor mange timer det er og hvilke aldersgruppe medlemmene tilhører.

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner