Player_slider

Artikler

Medlemsregister og foreningssystem

SportMember er et gratis digitalt medlemsregister og foreningssystem for foreninger som samler alle lag og medlemmer under ett tak. Systemet fungerer blant annet ved at en trener oppretter en aktivitet i appens kalender, som automatisk sender varsler til medlemmers smarttelefon. I tillegg til å strømlinjeforme trenernes daglige rutiner, jobber vi også for å minimere den administrative arbeidsbyrden til klubber og foreninger - spesielt for klubbens administratorer.

Styret og andre medlemmer av foreningen har gjennom SportMember et online verktøy som kan skape aktiviteter på tvers av alle lag i klubben. På den måten vil en sosial begivenhet eller aktivitet bli opprettet umiddelbart på alle klubbens lagkalendere. Det gjelder både generelle aktiviteter, samt aktiviteter som krever betaling for deltakelse.

Fordeler med SportMember:

  • Distribusjon av baner, haller, garderober, etc. til bestemte lag i klubben
  • Tildeling av personaleroller til styret og andre involverte i klubben (kasserer, etc.)
  • Opprett forskjellige avdelinger/sport
  • Send nyhetsbrev til medlemmer
  • Flytt medlemmer fra ett lag til et annet

I tillegg kan SportMember også generere lister på medlemsstatistikk, slik at du som klubb kan dokumentere medlemstall med tanke på økonomisk støtte. Dekker blant annet hvilke aktiviteter du har, hvor mange timer det er og hvilke aldersgruppe medlemmene tilhører.

Populære artikler
DSC04684.jpg Hvor mye kan man presse barnet til å holde på med sport?

Kan man presse sitt barn til å drive med en bestemt sport eller skal lysten komme helt naturlig? SportMember l…

Skærmbillede 2021-10-19 kl. 11.19.59.png Nysgjerrig på casinospill? Her er tips til hvordan spille på spilleautomater i Norge
DSC04743.jpg 4 tips til en motiverende og morsom trening
Gjør som 1390000 andre