Player_slider

Våres SportMember app sparer deg tid og ressurser

Vi har laget en app som gjør at du kan administrere laget ditt på Sportmember.no overalt.

Med App'en har du straks tilgang til alle de viktigste funksjoner på SportMember, som gjør at du slipper å bruke unødvendig tid på å organisere og koordinere tingene på ditt lag. App'en sørger for at du som treneren hurtig kan få orden på de tidskrevende elementer, så du aldri mister fokus på de viktige ting - som å vinne kamper og sørge for at spillerene har det gøy i prosessen.

App’ens viktigste funksjoner

  1. Spilleroversikt: Enkelt overblikk over klubben eller lagets medlemmer. Du har alltid tilgang til detaljerte opplysninger om spillere, trenere og assistenter som er koblet på laget ditt.
  2. Lag-aktiviteter: Du har mulighet for å opprette aktiviteter som kamper og treninger. Ved alle aktiviteter kan spillerene se aktivitetens starttid/sluttid, spillested, møtested, hvem som er påmeldt aktiviteten m.m.
  3. Profil: Spillere og trenere kan se deres personlige profil, og har mulighet for å redigere i dem hvis f.eks. e-post eller adresse skal endres.
  4. Køring: Skal laget spille bortekamp, kan treneren registrere at det er behov for biler som kan kjøre til der kampen spilles. Medlemmene kan registrere om de har plass i sin bil, eller om de selv har bruk for å sitte på med noen.
  5. Skift lag :Hvis en spiller er knyttet til flere lag, så er det mulig å skifte mellom lagene. På den måte sikrer du at du alltid er knyttet til det riktige lagets aktiviteter og begivenheter.
  6. Skift bruker: Du har mulighet for å koble sammen profiler, f.eks. ditt barns profil, så du enkelt kan skifte mellom din profil og ditt barns.

Nedlastning av vår SportMember app

Enten du har en iPhone eller Android telefon, kan du anvende vår app og optimere din hverdag. Gå inn i Appstore (iPhone) eller Play butikk (Android) og søk etter “SportMember.no”. Heretter laster du ned våres opp og vil allerede i dag merke fordelene ved den.

Var denne artikkelen til hjelp?
0 av 0 synes dette var nyttig
Gjør som 1259000 andre