Player_slider

Hvordan oppretter jeg en profil i SportMember?

Via invitasjon

Den raskeste måten å bli opprette på et lag i SportMember er å få lagets trener til å sende deg en invitasjon via e-post. Treneren kan på sin medlemsliste benytte funksjonen "Invitèr spiller", hvor e-postadresse inntastes og invitasjonen sendes.

Når du mottar invitasjonen, får du info om hvem som har invitert deg, og til hvilket lag du er invitert. I e-posten trykker du på knappen "Se invitasjon".

Du vil nå bli spurt om du allerede har en profil, eller ønsker å opprette en ny profil i SportMember. Hvis du har en profil, velger du "Logg på", hvis ikke velger du "Opprett profil".

Når du oppretter en ny profil taster du inn navn og e-postadresse. Du har også mulighet til å legge telefonnummer, adresse, fødseldato mm. Når minimum navn og e-postadresse er lagt inn, vil du få en plass på laget med det samme.

Som alternativ kan treneren også opprette en profil for deg, og deretter videresende innloggingsopplysninger som brukernavn og passord (kan endres senere) , gjennom funksjonen "Opprett spiller/trener".

Uten invitasjon

Det er også mulig å opprette en profil i SportMember uten en invitasjon. På forsiden trykker du på "Opprett medlem", fyller ut registreringsskjemaet, og deretter søker fram ditt lag eller klubb.

I feltet skriver du lagnavn, klubbnavn eller din treners e-postadresse. Systemet vil da komme med forslag, eller be deg om å utdype ditt søk med ytterlige detaljer. Når forslagene på lag kommer opp, trykker du "Anmod" på det aktuelle laget. Du vil da komme inn på en venteliste hvor treneren godkjenner din anmodning.

Dersom dette ikke er tilfellet har du mulighet for å opprette en spillerprofil direkte på SportMember. På forsiden taster du inn din e-postadresse og vil etter få minutter få tilgang til din nye profil. Deretter kan du søker opp laget ditt og be om å bli medlem.

Tilmelding med kode

Du kan også tilknytte din nye profil med det vi kaller lagforkortelse og passord. Treneren finner disse ved å gå til sine laginnstillinger og trykke "Rediger lagnavn, forkortelse og kode". Når du har mottatt lagforkortelsen og passordet, går du til "Profilinnstillinger" oppe i høyre hjørne, og trykker på funksjonen "Koble profilen din til et eksisterende lag". Her taster du inn lagforkortelse og passord.

De tomme feltene utfylles med lagforkortelsen og passordet som er utlevert av treneren.


Var denne artikkelen til hjelp?
0 av 0 synes dette var nyttig
Gjør som 1049000 andre