Player_slider

Personvern

Denne webside bruker cookies til følgende formål:

  • Teknisk funksjonalitet, så vi kan huske dine preferanser.
  • Trafikkmåling, så vi vet hvor mange som besøker vår side og kan dokumentere dette over for annonsører etter felles bransjestandard.
  • Annonse avvikling, så vi kan styre hvor ofte samme annonse vises til den samme bruker og registrere hvor mange som klikker på den.
  • Atferdsbasert individuelt målrettet av annonsering, så vi kan vise deg de annonser, som vi tenker er mest relevante for deg.

Cookies

Denne webside bruker cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en liten tekstfil som lagres i din browser, for å kunne gjenkjenne din komputer ved tilbakevendende besøk. Det er ingen personlige opplysninger lagret i våres cookies og de kan ikke inneholde virus.

Hvor lang tid oppbevares cookies?

Cookies sletter seg selv etter et visst antall måneder (kan variere), men de fornyes etter hvert besøk.

Slik sletter du cookies

Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan unngår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker å motta cookies kan du blokkere dem. Se veiledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Hva brukes cookies til på våres webside?

Cookies brukes til å føre statistikk over antallet av brukere samt opplysninger om kjønn, alder, geografi og interesser på våres brukere for å tilpasse innhold og annonsering heretter.

Google Analytics (trafikkmåling)?

Websiden bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på websiden. Du kan fravelge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Annonsenettverk

Websiden bruker følgende annonsenettverk: GoogleSpecific media. Det er mulig å fravelge, at du inngår i en rekke annonsenettverk, der deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk. Du kan finne listen her: http://minecookies.org/fravalg3. Bruk av personopplysninger avgis aldri til tredjepart, med mindre du selv uttrykker utsagn hertil, og vi innsamler aldri personopplysninger uten, at du selv har gitt oss disse opplysninger ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse m.v. Her innsamles opplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, kjønn, alder, interesser, holdninger og kjennskap til forskjellige emner. Personopplysninger brukes til å gjennomføre det kjøp eller den service som opplysningene er innsamlet i forbindelse med. Opplysningene brukes derutover til å få større kjennskap til deg og øvrige brukere av websiden. Denne bruk kan bl.a. omfatte undersøkelser og analyser, som er rettet mot en forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklamer, tilpasset dine interesser og hobbyer.

Persondataloven

Kontakt vedr. personopplysninger

Hvis du ønsker adgang til de opplysninger, som er registreret om deg hos SportMember.no, skal du rette henvendelse til info@sportmember.no eller telefon +45 2818 7826. Er det registreret feil data, eller har du andre innvendinger, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighet for å få innsikt i hvilke informasjoner som er registrert om deg, og du kan gjøre innvendinger mot en registrering i henhold til reglene i persondataloven.

Beskyttelse av personopplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer dine personlige opplysninger på komputere med begrenset adgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter, og våres sikkerhetstiltak kontrolleres løpende for å avgjøre om våres brukeropplysninger håndteres forsvarlig, og under stadig hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan dog ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverførsler via internettet. Det betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget tvinger seg adgang til opplysninger, når data sendes og oppbevares elektronisk. Du gir derfor dine personlige opplysninger på eget ansvar.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres løpende, etterhvert som det formål de ble innsamlet til avsluttes. Personoplysninger lagrest høyst i 12 måneder etter bruk. Den hurtige utvikling av internettet betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor rett til å oppdatere og endre retningslinjer for behandling av personopplysninger. Gjør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sist oppdatert” nederst på siden. I tilfellet vesentlige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig meddelelse på vår webside. I det omfang det behandles personopplysninger om deg, har du ifølge persondataloven rett på å få opplyst hvilke personoplysninger som kan tilskrives deg. Såfremt det viser seg at de oplysninger eller data der behandles om deg er feil eller villedende, har du rett på å kreve at disse rettes, slettet eller blokkeres. Du kan til enhver tid protestere mot at opplysninger om deg er mottakelig for behandling. Du kan også til enhver tid tilbakekalle ditt samtykke. Du har mulighet for å klage over behandlingen av opplysninger og data vedrørende deg. Klage gis til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Eieropplysninger

SportMember.no opereres av:

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus C

Telefon: +45 28 18 78 26
Email: info@sportmember.no

Gjør som 459 000 andre