Kasserer i et idrettslag eller forening: Kontingentbetalinger via SportMember

Selv om kassererrollen ofte er den viktigste i en forening, trenger det ikke nødvendigvis å være den mest ressurskrevende. Hos SportMember prøver vi hver dag å gjøre arbeidet enklere for alle som er involvert i en klubb - selvfølgelig også kassereren.

Derfor, i tillegg til en online medlemsliste, tilbyr vi også et betalingssystem med automatisk kontingentfakturering.


Systemet tar seg av faktureringen

Kontingentfunksjonen i SportMember er kassererens høyre hånd. Det er her hver kontingent er satt uavhengig av om klubben har innbetalinger hvert år, hver sjette måned eller hver måned - du registrerer selv datoer, beløp og til og med ujevne trekk, dersom betalingen er redusert halvveis i sesongen eller lignende. Systemet fanger når nye medlemmer blir opprettet i klubben, hvoretter betalingsmeldingene sendes automatisk.

Betalingsmodulen tar hensyn til nye medlemmer i prøveperioder i klubben, samt unntak av inaktive medlemmer.  Dersom et medlem er langtidsskadet, og skal ha en annen avtale, kan dette også registreres her.

blob
Dette eksempel viser hvordan det kan settes opp trekk og beløp. I tillegg kan nye spillere i klubben få en prøveperiode før det automatisk sendes en betalingsmelding hvis medlemmet vil fortsette i klubben.

Alle betalinger er registrert i systemet med navn, beløp, lag og betalingsfrister. Hvis har problemer med for sene betakinger fra klubbens medlemmer kan man enkelt sende ut påminnelser, og dermed spare masse arbeid. Som kasserer har man full oversikt over alle medlemmers betalingsstatus. 

For å gjøre opp for utestående betalinger etter at fristen er utløpt, har SportMember også utviklet en funksjon som gjør det mulig å blokkere medlemmer som ikke har betalt fra å registrere seg på lagets aktiviteter. I mange klubber er dette alternativet et godt virkemiddel for å få medlemmer til å betale det utestående.

blob

SportMember er et gratis medlemsregister. Ingen årsavgift eller månedlige gebyrer. Heller ingen avgift for å kjøpe programmet. Vi har et administrasjonshonorar på betalinger, som er meget lavt sammenlignet med andre (3kr. + 1% av beløpet pr. betaling). Dette kan klubben legge inn i kontingenten, eller la medlemmet betale dette i tillegg.

I tillegg til automatisk sending av betalingsmeldinger til medlemmer, kan man be systemet om å huske kortdetaljer for fremtidig betaling slik at neste sesongs kontingent vil bli betalt helt av seg selv når perioden starter.

Vent ikke med å opprette dere hos SportMember, og få alle fordelene med det samme. Opprettelsen er gratis og helt uforpligtende. Klikk "Oprett profil" øverst til høyre på denne siden, utfyll formularen og velg "Klubb". 

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner