Player_slider

Hvordan kobler jeg sammen to profiler?

Hvis du i forveien har en bruker på Sportmember og samtidig blir opprettet som ny bruker i en ny klubb, kan du legge de to profilene sammen. På denne måten trenger du ikke logge av og på mellom de to brukerne, og får alt samlet undet ett loginn. I virkligheten blir den ene profil slettet, og all informasjonen overføres til den resterende bruker. 

Hvordan koble sammen to profiler

For å legge profilene sammen skal du logge inn på profilen du ønsker å slette. Innholdet blir ikke slettet, men ført over til din andre profil. For å gjøre dette skal du gå inn på ikonet helt i øverste høyre hjørne i appe, og finne "Profilinnstillinger". 


Velg "Legg sammen to profiler" som vist på bildet under.

Her vil du bli bedt om å inntaste et brukernavn og passord. Her er det veldig viktig at du har passet på å være logget inn på den profilen du gjerne vil slette- og at du i feltene angir brukernavn og passord på den "riktige" profilen som du gjerne vil beholde. På den måten bevarer du inloggingsinformasjonen til den profilen du er vant til å bruke. Til slutt trykker du "Legg sammen" 

Nå er to profiler smeltet sammen til én. Vær oppmerksom på at du kun kan legge to profiler sammen, hvis du har samme fornavn på de to profiler (har du mellomnavn på den ene av de to profiler kan du endre dette før sammenleggingen, ved å gå inn på "Personlige oplysninger").

Når to profiler er lagt sammen til ét, kan du nå trykke på ikonet med de tre mennene i højre hjørne, for å skifte mellom de to lagene. 

Var denne artikkelen til hjelp?
1 av 3 synes dette var nyttig
Gjør som 875000 andre