Player_slider

Kan jeg opprette en ekstra adresse, e-post eller telefonnummer?

Tilknytt ekstra adresse, epost og telefonnummer

Er både mor og far interessert i å motta epost om treninger og kommende kamper, kan man tilføye ekstra adresse, kontaktperson, epost og telefonnummer til de barneprofilene som er tilknyttet. På denne måten kan begge foreldre se all informasjon i form av påminnelser vedrørende barnas trening- og kamptidspunkter, kommentarer og mye mer da SportMember fungerer som et komplett medlemsliste.

I appen

For å legge til den ekstra informasjonen i Sportmember-appen går du inn på medlemmets profil, og klikker på ikonet øverst i høyre hjørne som vist på bildet under.

Så trykker du på "Profilinnstillinger" etterfulgt av "Personlige opplysninger".

Her skriver du inn alle informasjonen du har lyst til, som kan hjelpe dine lagkammerater og trenere med hvordan de kan komme i kontakt med deg eller barnet/foreldrene. 

For å inntaste kontaktpersonens informasjon skal du scrolle ned til feltet "Kontaktperson", hvor tekstfeltene kan utfylles. Trykk så på "Lagre". I spilleroversikten vil det nå stå 2 epost-adresser og 2 mobilnummere, som begge vil motta epost og SMS fra treneren. 


På PC

Først går du til profilinnstillinger hvor du finner funksjonen "Endre dine personlige opplysninger". Her finner du avsnittet "Flere opplysninger". Her kan du tilføye gate, postnummer, by, kontaktopplysninger, og "Ekstra e-post". Tast inn den ekstra e-postadressen, og du mottar de samme informasjoner som på hovedadressen.

 

I feltet "Ekstra-e-post" kan en adresse tilføyes. Denne mottar de samme e-poster som den tidligere inntastede allerede mottar.

I tilfeller hvor ytterligere adresser må tilføyes, eksempelvis hos et barn med skilte foreldre, som igjen har nye partnere som gjør at det kreves 2 e-postadresser på hver side, bruker man valget "Legg til ekstraadresse".

Tryk på "Legg til ekstraadresse" for at kunne tilføye 2 ytterlige e-poster samt adresseopplysninger.


I spilleroversikten figurerer spilleren heretter med 2 e-postadresser og 2 telefonnumre, hvor de begge mottar e-poster og informasjoner fra treneren.


Foreldreprofil

Skilte foreldre hvor begge ønsker hver sin login til deres barns profil? Da anbefaler vi foreldreprofilen. Denne kan også tilknyttes flere barn, slik at du slipper å logge på og av på hvert barns profil. Les hvordan du oppretter en foreldreprofil her.

Var denne artikkelen til hjelp?
0 av 0 synes dette var nyttig
Gjør som 1049000 andre