Player_slider

Hvordan tilføyer jeg mitt barn til min egen eksisterende profil?

På SportMember kan kan legge til flere profiler under samme login, så man ikke behøver å logge ut og inn for å veksle mellom de forskjellige profiler. Dette gjør det enkelt og oversiktig, hvis det er flere brukere man skal holde styr på.  Det er f.eks. mulig å koble sammen ditt barns profil med din profil (hovedprofil).

Hvordan knytte et barn til din eksisterende profil

For å koble en underprofil til din egen profil,  skal du gå inn på profilinnstillinger som du finner ved å klikke på ikonet som viser én mann helt til høyre. Her skal du gå inn på "Profilinnstillinger", og velge "Foreldreprofil".

Her skal du velge "Koble profil". 

Her skal du skrive inn brukernavn og passord på den profilen du vil kobles til, den profilen du vil være "forelder" til. Trykk så "Koble profil".

Neste gang du logger inn vil du få mulighet til å kunne skifte mellom de to profiler, ved å trykke på ikonet som viser én mann oppe i høyre hjørne, og enkelt trykke på den brukeren du skal gå inn på.

Hva hvis jeg ikke har en profil på SportMember?

Hvis du ikke selv er bruker på SportMember, kan du trykke på "Opprett bruker" på forsiden, eller motta en invitasjonslink fra en trener på et allerede eksisterende lag. Skal du kun holde styr på dine barn, anbefaler vi deg å opprette en foreldreprofil. Denne brukeren vil fungere som en statisk profil som selv ikke er del av en klubb eller et lag, og hvor funksjonen utelukkende er å få oversikt og ivareta dit barns sportslige aktiviteter.

Var denne artikkelen til hjelp?
0 av 0 synes dette var nyttig
Gjør som 1100000 andre