2017 April - Styr på sportmember

Publiseret: 21. april 2017 kl. 11.55 Opprinnlig udgivet af Aarhus Stiftidende Orginalspråk: Dansk

Verktøyet sportmember.no har opplevd stor utvikling og er nå klar til mere vekst.

To investorer har nettopp kjøpt seg inn i det århusianske sportmember som fra hovedkvarteret i Latinerkvarteret gjør seg klar til massiv vekst. Det er Rasmus Dissing Pedersen og Mads Dissing Pedersen som nå vil spytte penger i prosjektet.

Sportmember ble startet av Frank Bjergø for 10 år siden og dengang var det bare en enkel løsing av hverdagens mange utfordringer; hvordan holder man styr på spillere, treningstider, kampprogram, vask av trøyer, fremmøte og mye annet uten å drukne i kommunikasjon?

- Noen ganger var vi syv mann til trening og andre ganger 15. Det var umulig å koordinere og det betydde at vi noen ganger manglet folk og andre ganger var for mange, husker Frank Bjergø fra sin tid som fotballspiller.

Til forskjell fra mange andre fotballspillere gjennom tiden, var det ikke nok å bare la seg irritere. Frank Bjergø gikk i gang med å skrive det stykke software som senere kom til å hete holdsport/sportmember og og bli til Danmarks største sosiale sportsnettverk.

I dag kan tjenester holde styr på alt fra kalenderen til kontingent og holdsport/sportmember har 15 ansatte som arbeider intenst på å utvikle og forbedre tjenesten.

- Min ambisjon har vært at sportmember skal være en fullt funksjonell trenerportal som kan løse alle de praktiske oppgaver. Trenere bruker typisk 50% av tiden utenfor banen og det er den jobben som sportmember skal kunne løse, sier Frank Bjergø.

Sportmember har 330.000 brugere, knapt 50.000 lag og ca. 1.000 klubber, og siden 2010 har det vært en fulltidsjobb for Frank Bjergø.


Link til den opprinlige artikkel:
https://stiften.dk/erhverv/Styr-paa-holdsport/artik...

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner