2017 Mars - Styrer kalender og botkasse

Opprinnlig skrevet av: Mick Kristensen
Publiseret: 27. marts 2017 kl. 15.18
Opprinnelig utgitt af Finans.dk Orginalspråk: Dansk


Danmarks største sosiale sportsmedie går i den kommende tid etter sitt internasjonale gjennombrudd.

Hvis du spiller fotball, håndball eller en annen lagsport er det rimelig stor sannsynlighet for at du har stiftet bekjentskap med sportmember.

330.000 personer bruker nemlig den populære sportstjeneste som holder styr på spillere, kalender, tilmelding til kamper, botkasse, røde og gule kort, hjemmeside og kontingent. Alt sammen i en form for digitalt klubbhus.

Nå får det sosiale sportsmedie, som er Danmarks største, en investering på ett større millionbeløp fra de to investorene Rasmus og Mads Dissing Pedersen som har kjøpt 25% av akjsene i holdsport/sportmember. Antall medlemmer har 10-doblet siden 2010.

Investeringen skal brukes til å vokse massivt de kommende år, forklarer Frank Bjergø, direktør og stifter av Holdsport/sportmember.

»Investeringen gir oss en stor mulighet for å sette fart på våres ekspansjonsplaner. Vi har riktig god fatt i det danske markedet, men vi har også ambisjoner om å vokse markant utenfor landets grenser,« sier han i en pressemeddelse.

Den friske kapital i holdsport kommer da også i bruk med det samme. Marketingsbudsjettet økes betydlig og det blir ansatt en rekke sjefer for de ulike landene som skal sikre et sterkt inntog på nye markeder.

Framover kan sportsutdøvere i USA, England og Sverige nemlig benytte seg av tjenesten Sportmember som er tilpasset det enkelte land. Tidligere er Sportmember lansert med suksess i Spania, Norgem Østerrike og Tyskland, hvor veksten ifølge Frank Bjergø har hatt samme fart som i Danmark.

» Vi har vært vant til å voske med holdsport, men det er klart nå at vi kan for alvor speede opp prosessen. Vi kan gjøre organisasjonen bredere og i høyere grad ha fokus på vekst og ikke bare inntjening,« sier han.

Rasmus Dissing Pedersen, én av to nye medeiere af holdsport tror på en million brukere ved utgangen av 2018.

»Vi har investert i sportmember fordi vi kan se ett enormt potensiale i ideen og tjenesten. Vi gjorde ett stort analysearbeide før avtalen og vi kan se at systemet funksjonsmessig og i forhold til brukervennligheten er langt forran de andre. Det er ett veldig sterkt verktøy for spillere, foreldre og klubbledere,« sier han.

Holdsport/sportmember ble stiftet av Frank Bjergø for omkring 10 år siden da han irriterte seg over at lagkamerater glemte å møte opp til kamp. Så besluttet han seg for å gjøre livet lettere for spillere og trenere ved å lage en digital plattform hvor de kunne avtale det ene og det andre.

Størstedelen av Sportmember's inntekter kommer fra annonser, men inntektene fra samarbeidspartnere som Sport24 og Carlsberg og medlemmers tilkjøp av ytelser som oppkreving av kontingent og håndtering av arrangementer er i stor vekst.

Holdsport har enda ikke vist seg som en gullkantet forretning da det har blitt underskudd i tre av fem regnskapsår.


Link til den opprinnlige artikkel:
https://finans.dk/erhverv/ECE9462356/styrer-kalende...

Klar til å komme i gang?

Klubben din på din måte! Administrer klubben din med SportMember og lette arbeidsbelastningen. Vi vil gjerne hjelpe deg i gang. Opprett en konto med en gang.
Hva koster det?
Hvilke behov har klubben din? Basis- eller PRO-abonnement?
Prisdetaljer
Funksjoner
Ingen klubber er like. Våre funksjoner dekker dine behov.
Funksjoner